Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska Stankica na plastični operaciji v Sloveniji

16. 5. 2023; 08.41
Avtor: K.M.
Stankica Stojanović 1

Stankica Stojanović foto: RTL

Stankica Stojanović, ki je osvojila srce Tonija Šćulaca (Gospodin Savršeni), se je odločila za lepotni popravek svojega videza. Izbrala pa je kirurga v Sloveniji.

"Zmagovalka" tretje sezone hrvaške različice šova Sanjski moški (Gospodin Savršeni) Stankica Stojanović si je pred kratkim operirala oziroma estetsko popravila prsi. Operacija je potekala v estetski kliniki v Kopru, Stankica pa zdaj že okreva po posegu. Na družbenem omrežju pa je s sledilci, ki jo ji namenili kar nekaj vprašanj v povezavi z estetskim popravkom, delila razloge za svojo odločitev. Stankica sicer ne skriva, da je ljubiteljica in podpornica lepotnih posegov. 

"To ne pomeni, da nisem zadovoljna, če želim nekaj boljšega zase. Želela sem, da bi obleka brez nedrčka stoji lepše in da uživam v svojem telesu, ne glede na to, kaj se z leti spreminja. Sama na te stvari gledam enako, kot nekatere gledate na barvanje. Če pa ne, je tudi to v redu. Če bi več ljudi delalo to, kar jih izpolnjuje, bi bilo na svetu manj problemov," je bil njen odgovor na vprašanje, zakaj sploh odločitev za operacijo. 

prejšnji članek
Zmagovalka Evrovizije nekoč popolnoma neprepoznavna
Svet slavnih
Zmagovalka Evrovizije nekoč popolnoma neprepoznavna
naslednji članek
Tako naporen tempo snemanj so imeli tekmovalci
Resničnostni šovi
Tako naporen tempo snemanj so imeli tekmovalci