pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalka Evrovizije nekoč popolnoma neprepoznavna

16. 5. 2023; 09.18
Avtor: K.M.
Loreen, videz 1

Loreen je v zadnjih letih svoj videz večkrat drastično spremenila. foto: Profimedia in Instagram

Loreen je svojo glasbeno kariero pričela leta 2004, ko se je udeležila tekmovanja Švedski idol, kjer je pristala na četrtem mestu. Njen videz pa je bil popolnoma drugačen.

Danes 39-letna dvakratna zmagovalka Evrovizije Loreen, se je leta 2004 udeležila televizijskega glasbenega tekmovanja Idol, posnetega po formatu priljubljenega ameriškega tekmovalnega šova Švedski idol (Ameriški idol/American Idol). Takrat se je javnosti sicer predstavila z imenom Lorén Talhaoui, kasneje pa je imenu dodala še en "e". Pred letom 2011 si je sicer vzela nekaj premora in je ustvarjala bolj v producentskih vodah, največji preskok v karieri pa je zagotovo dosegla s pesmijo Euphoria, s katero je slavila na Evroviziji leta 2012. 

Loreen v soboto po zmagi na Evroviziji foto: Profimedia

Loreen leta 2004, ko se je prvič predstavila švedski javnosti. foto: Profimedia

Loreen, ki je bila sicer rojena na švedskem, oba njena starša pa sta maroška priseljenca, je bila leta 2004 videti popolnoma drugače. Predvsem se je takrat javnosti predstavila z naravnimi skodranimi lasmi, a vseeno njen videz, ki smo ga vajeni z evrovizijskih odrov, ni popolnoma njen zaščitni znak. Pevka namreč rada eksperimentira s pričeskami. Dolge lase, za katere so zaslužni tudi podaljški,  velikokrat pusti skodrane ali pa si jih splete v dolge tanke kite. Leta 2018 pa se je odločila tudi za zelo drzno potezo, saj se je popolnoma pobrila in si lase najprej obarvala v popolnoma svetle odtenke. Nato pa sicer spet nazaj v svojo prepoznavno črno. 

prejšnji članek
Ovitek za iPhone 14 – katerega izbrati?
Moda&Lepota
Ovitek za iPhone 14 – katerega izbrati?
naslednji članek
Sanjska Stankica na plastični operaciji v Sloveniji
Resničnostni šovi
Sanjska Stankica na plastični operaciji v Sloveniji