državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Je Anja našla svojega Kena?

24. 7. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Anja Rijavec 2

Anja Rijavec in Max Petač foto: Sašo Radej

Kdo je skrivnostni dolgolasec?

Anja Rijavec je zdaleč najbolj netipična tekmovalka šova Sanjski moški, saj jo boste prej, kot pred kamerami, našli v njenem laboratoriju. No, se pa vseeno rada odzove na kakšno družabno povabilo, odvrže belo haljo in svetu pomežikne še v svoji atraktivni različici. Tako se je nedavno udeležila tudi premiere najbolj rožnatega filma, kjer pa se je ob njej smukal skrivnostni moški, ki je dobro poznan v produkcijskih vrstah. Tisti, ki so njenega dolgolasega spremljevalca opazili, so se kaj hitro pričeli spraševati ali je morda Anja našla svojega Kena ali celo sanjskega moškega. Pa ga je res?

»Ja, verjamem, da je tako izgledalo, ampak ne, ni moj fant,« nam je pojasnila Anja in razložila, da jo je na premiero filma Barbie spremljal prijatelj in video producent Max Petač.

Kako pa drugače kaj ljubezen? Se smuka kje na okoli 'g. Pravi'? »Ja, kako ljubezen in gospod pravi - dobre moške je bog postavil v vse kotičke sveta, potem pa zemljo naredil okroglo, hahah. Ne sej ne - veliko super fantov srečam, a zelo malo mi jih je zares všeč. Da bi potem znotraj teh pa še našla nekoga, ki bi bila všeč tudi jaz njemu, to pa še nisem. Bomo videli, kaj bi prineslo poletje.«

prejšnji članek
Legendarna Alenka Pinterič je praznovala 75. rojstni dan
Svet slavnih
Legendarna Alenka Pinterič je praznovala 75. rojstni dan
naslednji članek
Piran obiskala oskarjeve nagrajenca
Kultura
Piran obiskala oskarjeve nagrajenca
#nasazenazenska
nasazenazenska