Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Olivera popolnoma drugačna, kot v šovu Sanjski moški

11. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Olivera Matijević

Olivera Matijević foto: RTL

Se še spomnite zelo izstopajoče Olivere Matijević, ki se je v hrvaškem šovu Sanjski moški potegovala za naklonjenost Tonija Šćulca? Tisti, ki ji sledijo na družbenih omrežjih, ne vedno, kaj naj si mislijo …

Olivero smo v začetku leta spoznali v hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški, kjer je s svojim vedenjem in vpadljivo zunanjo podobo pritegnila veliko pozornosti. Ko si je oddajo ogledala tudi sama, je priznala, da jo je neprijetno presenetil njen videz, zaradi česar je sklenila poseči po spremembah, ki jo bodo približale bolj naravnemu videzu. »Mislila sem, da sem top riba, da sem lepa, imela pa sem trimetrske trepalnice, ki so mi prekrivale oči. Vse to sem odstranila, takoj ko sem zapustila šov, grem pa tudi na lasersko odstranjevanje vrisanih obrvi. Vračam se na tovarniške nastavitve,« se je tedaj v izjavi za hrvaške medije pošalila Olivera.

Olivera Matijević foto: Instagram

Tisti, ki ji sledijo na družbenem omrežju, so od tedaj resnično lahko priča številnim spremembam, po katerih je Olivera videti izjemno. Na podlagi fotografij, ki jih objavlja na družbenem omrežju, so spremembe obraza več kot očitne, oklestila pa je tudi svojo postavo. Pa so spremembe njene podobe res tako drastične? Da morda ni čisto tako, nakazuje videoposnetek, ki ga ni ustvarila sama in jo prikazuje iz daljave.

Kaj pa vse fotografije na družbenem omrežju? Saj veste, da lahko s pomočjo aplikacij za fotorealistično urejanje le z nekaj kliki izboljšate svojo podobo? Izjemno podoben vtis daje tudi ena izmed deklet, ki je je udeležila slovenske različice šova Sanjski moški. V živo je namreč videti popolnoma drugače, kot številni fotoutrinki, s katerimi polni profil na Instagramu.

prejšnji članek
Cimetov čaj, dišeči piškoti in vse, kar sledi
Kultura
Cimetov čaj, dišeči piškoti in vse, kar sledi
naslednji članek
Na Kmetijo prišla Žanova simpatija
Resničnostni šovi
Na Kmetijo prišla Žanova simpatija