nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Uradno: Vid Valič se umika, on bo vodil Talente

3. 8. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
domen vid valič

Domen in Vid Valič. foto: ProPlus

Dolgoletno obdobje oddaje Slovenija ima talent se zaključuje. Vid Valič ne bo več voditelj. Kdo bo stopil v njegove čevlje?

Vid Valič je bil poleg Branka Čakarmiša najbolj prepoznaven del priljubljenega šova Slovenija ima talent. Zdaj pa se to obdobje očitno zaključuje. Komercialna televizija je namreč sporočila, da so našli novega voditelja, ki bo stopil v čevlje Valiča, ki je šov vodil v 1.,2., 4., 5. in 6. sezoni.

Kot voditelj v oddaji ostaja Vidov brat, Domen Valič, ki je vodil že šesto sezono, letos pa se mu bo pridružil se Sašo Stare, ki je v oddaji že sodeloval v zaodrju, gledalcem pa se je prikupil predvsem v oddaji Zvezde plešejo.  

foto: POP TV

"Po nekih raziskavah, ki sem jih jaz našel med googlanjem na kavču, ampak so jih pa naredili v laboratoriju resnični znanstveniki v belih plaščih, je strah pred javnim nastopanjem pri večini ljudi na višjem mestu kot strah pred smrtjo. S tem, da je javni nastop že recimo nastop pred razredom ali pa predstavitev v službi," je za portal 24ur.com povedal Sašo. "Odločila sva se, da se bova vsakemu talentu posvetila tako, da bo kar se da sproščen pred žiranti. Pogovor, meditacija, motivacija, počepi, objemi, čokolada, ni da ni," pa je dodal Domen.

O Vidovem odhodu z voditeljskega mesta priljubljenega šova se je sicer govorilo že pred meseci, ko je vodil oddajo na javni televiziji. Uradnega pojasnila pa zaenkrat nobena stran še ni podala. 

Vam je všeč, da se bo v vlogi voditelja preizkusil Sašo, ali ste uživali v komičnih Vidovih vložkih? 

prejšnji članek
Horoskop: Danes ne odnehajte!
Horoskop
Horoskop: Danes ne odnehajte!
naslednji članek
Samomor pretresel Lady Gaga
Svet slavnih
Samomor pretresel Lady Gaga