nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Mali akrobatki za zlati gumb neznanci niso čestitali

26. 10. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
ronja slovenija ima talent

Ronja se je skupaj z očetom predstavila v vratolomni točki plezanja po svilnatih trakovih. foto: POP TV

Na nenavadno najstnico, ki je v šovu Slovenija ima talent navdušila z vratolomno točko, so domači in prijatelji zelo ponosni. Čestitke so deževale, a le od ljudi, ki jih Ronja osebno pozna.

Rojna Štrukelj Kreč se je v oddaji Slovenija ima talent predstavila s plezanjem po svili. Točko je izvedla s svojim očetom Anžetom in tako navdušila Ano, da ji je slednja poklonila zlati gumb.

Veselje ob pogledu na vrtinec zlatih lističev je bil seveda neizmeren, čeprav se je morda zdelo, da Ronja v pompoznem trenutku tega ni pokazala. ''Zelo sem se veselila in hvala Ani. Zlati gumb mi pomeni neko potrditev, da so bili žiranti zadovoljni, kar mi je všeč,'' je najstnica povedala za POP TV.

A medtem ko številne talente po nastopu zasujejo čestitke popolnih neznancev, je Ronja uživala le v čestitkah ljudi, ki jih pozna. ''Vsi so bili zelo ponosni, tudi moja razredničarka. Bili so ponosni. Sicer pa so mi najprej čestitali vsi moji sorodniki, prijatelji in znanci. Ni mi pa čestital nihče, ki ga osebno ne poznam, razen preko staršev,'' je povedala prikupna najstnica, ki se je na svilo prvič povzpela, ko je štela zgolj tri leta. ''Od takrat je to del mene."

prejšnji članek
Grenka resnica: Anna je hudo bolna
Zdravje
Grenka resnica: Anna je hudo bolna
naslednji članek
Takšen lepotec je sin Primoža Peterke
Svet slavnih
Takšen lepotec je sin Primoža Peterke