nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jok ob padcu naloge in krik demona

26. 10. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Padec tedenske naloge

Aneta je od jeze zakričala. foto: POP TV

Na posestvu so energije tako turbulentno prepletene, da nekaterim pošteno popuščajo zavore. Minuli dan je zaznamovalo Anetino besnenje, padec tedenske naloge in razkritje Povratnikov, da družina skriva mesne dobrote.

Medtem ko Anna ne dovoli, da bi se jo Anetine in Nikove žaljivke dotaknile, slednja dva jezo le še stopnjujeta. Zlasti Aneta, ki se ne zadržuje več in brez zavor stresa bes na kodrolaso tekmovalko, pri čemer ji je pripisala tudi to, da je skušala omrežiti štiri moške, a so jo vsi zavrnili. A Anna se na vse to ne odziva, kot pravi, je hvaležna tudi za tako težke odnose, saj se bo iz njih lahko veliko naučila.

Tedenska naloga je padla, gospodarica namreč družini tokrat ni pogledala skozi prste. Zdenka ob tem ni skrivala razočaranja, saj se čuti odgovorno za nastalo situacijo, ki bo s seboj prinesla pomanjkanje. ''Breme nosim jaz, samo če kmetje ne ubogajo, ne moraš pomagat. Lahko jim poveš stokrat eno in isto, pa če nočejo, nočejo. Ne moreš jih prisilit. Ta teden je bil zame stresen in komaj čakam, da dam klobuk dol in delam svoje delo, kot je treba," je dejala v solzah.

Aneta je želela potolažiti objokano Zdenko, a ko je vstala, jo je pri tem prehitela Anna, zato je od jeze divje zakričala. "To je bil krik demona, ona se sama sebe boji," je komentirala Anna.

Čeprav so Povratniki ta teden v vlogi gostov na turistični kmetiji, jih še vedno pesti kruljenje v želodcu. Želijo si namreč bolj polnega obroka, a kaj, ko jim družina streže zgolj z zelenjavo in mlečnimi izdelki. A medtem ko družina zatrjuje, da mesa na kmetiji ni, Alex razkrije, da slednje še zdaleč ne drži. "S svojimi očmi sem videl, kako nas imajo za norcaDružina lepo papa, mi smo lačni, in jaz vidim mesek!" je prikimaval Alex, Lara pa je Zdenko kar direktno povprašala, če bodo tudi oni dobili kaj mesa. A Zdenka se gostov ni usmilila in je nonšalantno zatrdila, da ga tudi sami nimajo, saj mesa na posestvu ni.

prejšnji članek
Takšen lepotec je sin Primoža Peterke
Svet slavnih
Takšen lepotec je sin Primoža Peterke
naslednji članek
Anamaria Goltes izpolnila najstniške sanje
Svet slavnih
Anamaria Goltes izpolnila najstniške sanje