profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledalci razočarani: 'To je kuhna!'

3. 12. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
sit 4. polfinale

O finalistih so ponovno odločali gledalci. foto: Miro Majcen

Čeprav je o finalistih četrte polfinalne oddaje šova Slovenija ima talent ponovno odločal izid telefonskega glasovanja gledalcev, slednji z rezultatom niso bili zadovoljni. Razočarani namreč menijo, da ustvarjalci število glasov priredijo po svoje …

Četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je postregla s sedmimi nastopi, med katerimi so največ glasov gledalcev prejeli glasbenik Jaša Šaban, akrobatski duo Flipping art in pevka Lara Kramberger.

Največ glasov je prejela Lara Kramberger. foto: Miro Majcen

Kot prva je vstopnico za finale prejela Lara, saj so ji bili gledalci s telefonskim glasovanjem številčno najbolj naklonjeni. Ker je bila odločitev žirantom med preostalima točkama izenačena, je tehtnico ponovno pretehtalo telefonsko glasovanje. Drugo vstopnico za finale je tako prejel Jaša.

Druge vstopnice se je razveselil Jaša Šaban. foto: Miro Majcen

A izzid gledalcev pred malimi zasloni ni navdušil. Med spletnimi zidovi je namreč završalo, saj si je bila večina edina, da bi si finale zaslužila akcijska junaka Tim in Luka (Flipping art), ki sta s svojo točko na oder šova prinesla zvrhano mero talenta in kreativnosti. Vstopnico bi namenili tudi raperju Ževži, ki je mnoge prepričal s svojo preprosto naravo in avtorsko rap pesmijo, s katero je med ljudi ponovno ponesel globoko sporočilo.

prejšnji članek
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal
Svet slavnih
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal
naslednji članek
Se Raay in Marjetka pripravljata na poroko?
Svet slavnih
Se Raay in Marjetka pripravljata na poroko?