državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je modna znamka Maje, ki je navdušila na Talentih

26. 9. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
maja-drljepan

Maja Drljepan si je s svojim petjem prislužila zlati gumb. foto: POP TV

42-letna mamica Maja Drljepan je navdušila v prvi oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. To pa je njen posel, s katerim se ukvarja zadnja leta.

Maja Drljepan je pred svojim nastopom, s katerim je navdušila tako žirijo kot publiko, razkrila, da je modna oblikovalka. "Prihajam iz Domžal, drugače sem modna oblikovalka, ampak danes sem tukaj zaradi sina. Nekoč, že dolgo je tega, sem se ukvarjala z glasbo, in sin me zadnja leta veliko sprašuje, kdaj bom spet nastopala," je med drugim razkrila. Med brskanjem po spletu pa smo hitro ugotovili, da ne ustvarja zgolj ene modne znamke. 

Maja ima svoje podjetje odprto že od leta 2011, pod njim pa ustvarja vsaj dve modni znamki Mommylike, ki je namenjena nosečnicam, in LadyLike Design, ki so jo v preteklosti že nosile tudi nekatere znane Slovenke. O znamki Mommylike je na uradni spletni strani zapisala: "V nekem trenutku sem začutila, da je pravzaprav nesprejemljivo, da se ženske v tako lepem času svojega življenja počutijo slabo, ker se ne morejo lepo obleči in urediti. In da zaradi nečesa tako lepega, kot je rast otroka pod srcem, na nek način zanemarjajo svoj stil in identitet ... In tako se je vse skupaj začelo."

Pred kariero v modni industriji pa je maja že ustvarjala v glasbi. Kakšno je njeno glasbeno ozadje, si lahko preberete tukaj >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Umrl zvezdnik serij NCIS in Mož iz agencije U.N.C.L.E.
Svet slavnih
Umrl zvezdnik serij NCIS in Mož iz agencije U.N.C.L.E.
naslednji članek
Ukrajinski nacionalni plesni ansambel Virsky se pripravlja na nedeljsko gostovanje v Ljubljani
Kultura
Ukrajinski nacionalni plesni ansambel Virsky se pripravlja na nedeljsko gostovanje v Ljubljani
#nasazenazenska
nasazenazenska