Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talentka Tatjana: Evrovizijska koreografinja in zvezda videospota Davida Amara

11. 10. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
talentka

Tatjana Gajanović foto: Sestavljena fotografija

Se vam je zdelo, da ste zanimivo plesalko Tatjano Gajanović že nekje videli? Povsem mogoče. Med drugim je letos sodelovala tudi pri ustvarjanju srbske evrovizijske zgodbe ...

Tatjana Gajanović je tista mlada ženska, ki je na odru šova Slovenija ima talent pritegnila pozornost z nenavadno koreografijo in samosvojimi plesnimi gibi. Njena celotna podoba privlači poglede in vzbuja zanimanje o tem, kdo je pravzaprav nenavadna umetnica. Tatjana se je iz Srbije v Slovenijo preselila pri rosnih 15 letih, a se v nadaljevanju življenjske poti v podalpski deželi ni navzela zadržanosti slovenskega naroda. Po njenih žilah se pretakajo strast, pisana paleta čustev in velika ljubezen do plesa, za katerega je že v rani mladosti čutila, da ga njeno telo dojema intenzivneje. »Profesionalno sem začela z plesom zelo pozno, ampak v sebi sem imela to od malega. Prvo koreografijo sem imela že v prvem razredu osnovne šole in sem od nekdaj vedela, da sem ustvarjena za nekaj več,« je pojasnila Tatjana, ki želi tudi v polfinalnem nastopu na odru pustiti pečat.

Tatjana Gajanović v videospotu Davida Amara. foto: YouTube/zajem zaslona

Plesalka, ki je sila zanimiva tudi za objektiv profesionalnih fotografov, ima sicer za seboj že številne plesne projekte. Med drugim je letos poskrbela za koreografski nastop srbskih predstavnikov na izboru za pesem Evrovizije, njen igralsko plesni potencial pa je v videu Kreten uporabil tudi priljubljeni pevec David Amaro. Preverite!

prejšnji članek
Sestra Nataše Pirc Musar že v drugem kuharskem šovu
Resničnostni šovi
Sestra Nataše Pirc Musar že v drugem kuharskem šovu
naslednji članek
FOTO: Množica ustvarjalcev Kmetije, ki jih v oddaji ne vidite
Resničnostni šovi
FOTO: Množica ustvarjalcev Kmetije, ki jih v oddaji ne vidite