zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sramežljiva Slovenka navdušila na hrvaških 'Talentih'

9. 10. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Kira Štruc Jurički

Kira Štruc Jurički je navdušila hrvaško žirijo. foto: Nova TV Hrvaška

Dijakinja iz Slovenskih Konjic se je udeležila hrvaške oddaje iskanja talentov in požela stoječe ovacije. Kljub veliki tremi je namreč na odru stvari opravila z odliko.

Včeraj se je v oddaji Supertalent Hrvaške predstavila Slovenka Kira Štruc Jurički. Gre za dijakinjo iz Slovenskih Konjic, ki je sicer že večkrat tekmovala na manjših tekmovanjih v Sloveniji in tudi v tujini, vseeno pa je imela na odru oddaje veliko tremo, kar je tudi njena največja ovira pri samih nastopih. "Ker imam tremo, ne maram nastopati. Starši so mi seveda rekli, da bo vse v redu, da sem dobra in da naj se ne sekiram," je namreč povedala pred nastopom. H prijavi so jo sicer spodbudili prijatelji, ki so ji rekli, da jo bodo prijavili, če se ne bo sama. 

Po besedah spodbude s strani žirije pa je Kira odpela pesem angleške pevke Adele When we were young in si s svojim petjem prislužila glasen aplavz in stoječe ovacije publike. "Neverjetno, ravnokar smo gledali dve popolnoma drugačni osebi. Dekle, ki je vstopilo in dekle, ki je pelo. Verjemi vase in v svoj glas, saj obvladaš," je po njenem nastopu povedal igralec Fabijan Pavao Medvešek. Davor Bilman pa je dodal: "To je bila najboljša izvedba te pesmi, kar sem jih kadarkoli slišal." 

Majo Šuput je ob tem zanimalo, ali ima Kira ob vsakem nastopu takšno tremo, na kar je dobila pritrdilni odgovor. "Tako lepo poješ, si prekrasno dekle, očarali si nas s svojim glasom in prepričana sem, da boš postala popolnost, samo sprosti se," je nato še povedala Maja. Martina Tomčić Moskaljov pa je izrazila svoje mnenje, da ima Kira boljši glas kot Adele in da ob tem ni potrebe, da bi jo kopirala. Vsi štirje člani žirije so ji nato brez dvoma dali svoj "da" in jo poslali v naslednji krog. 

Kira pa ni edina Slovenka, ki se je te dni predstavila v hrvaških šovih. V konkurenčni oddaji Superstar je v soboto nastopil v Sloveniji že znan obraz David Amaro. Kako se je odrezal pa preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Tedenski horoskop: mlaj in sončni mrk prinašata preobrate
Horoskop
Tedenski horoskop: mlaj in sončni mrk prinašata preobrate
naslednji članek
'Cojz' iz serije TV Dober dan se je tragično poslovil marca 2020
Svet slavnih
'Cojz' iz serije TV Dober dan se je tragično poslovil marca 2020
#nasazenazenska
nasazenazenska