Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Alja in Matjaž s pravljico v zraku presegla vsa pričakovanja

13. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Jure in duet Acro Connection

Acro Connection, Jure Kotnik foto: sestavljena fotografija

Alja in Matjaž, ki ustvarjata pod imenom Acro Connection, sta v polfinalni oddaji Talentov milo rečeno osupnila gledalce v studiu in pred domačimi zasloni. Kaj pa Jure in Sofia? Kdo vas je bolj prepričal?

Sinoči se je na POP TV odvila 2. polfinalna oddaja v živo. Na odru šova Slovenija ima talent so se tokrat predstavile tri plesne in dve pevski točki, tekmovalci pa so tudi tokrat poskrbeli, da nismo ostali ravnodušni. Duet Acro Connection, Sofia Chernitsyna, Jure Kotnik ter skupini ONI in Force so v priprave namenili veliko truda ter nam pod žarometi pričarali kvaliteten zabavni program.

Nastopajoči 2. polfinalne oddaje. foto: POP TV

Daleč največ navdušenja sta požela prva nastopajoča Alja in Matjaž, ki sta postregla s presežkom in prikovala pred zaslone tudi vse tiste, ki plesnim točkam niso najbolj naklonjeni. Plesni gibi, ki sta jih ob kulisi nočnega neba izvajala na odru, klavirju in na veliko presenečenje vseh v zraku, so bili v njuni izvedbi videti tako lahkotno in čarobno, da sta mimogrede v oči gledalcev zvabila solze.

Akrobarski duo Acro Connection foto: POP TV

Odzivi pred TV zasloni

Konec večera so postregli s težko pričakovanimi rezultati, v finale sta se uvrstila duet Acro Connectionin pevec Jure Kotnik. Slednji se je za mesto v finalu potegoval ob mladi pevki Sofii, ki so ji mnogi po prvem nastopu napovedali zmago v šovu. Kljub izjemnemu igralsko pevskemu talentu 19-letna Rusinja tokrat ni prepričala žirije, Marjetka, Andrej in Ana so namreč svoj glas namenili Juretu. Kot so pojasnili, je poleg zanimivega vokala vlogo odigrala tudi vsebina, s svojo težko zgodbo je namreč vdahnil nastopu dodano vrednost v obrisih čutne interpretacije. »Ti si nas potegnil v svoj svet, dal si nam zgodbo – ti nam imaš kaj dati,« je pojasnil Andrej.

Sofia Chernitsyna foto: POP TV

Jure Kotnik foto: POP TV

prejšnji članek
Skrivnostna Tamara: Zakaj je zasebno niste imeli možnosti spoznati?
Resničnostni šovi
Skrivnostna Tamara: Zakaj je zasebno niste imeli možnosti spoznati?
naslednji članek
Ana Tavčar: Izjemno me izčrpajo 'čustveni vampirji'
Svet slavnih
Ana Tavčar: Izjemno me izčrpajo 'čustveni vampirji'