sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

SIT: Kdo se skriva pod kostumi?

30. 11. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
gozd-strahov

Gozd strahov na avdiciji foto: POP TV

Med nastopajočimi člani skupine Gozd strahov je tudi šaljivi Nik. Pravijo, da je najbolj zabaven član ekipe. "Če bi mu zaprli usta, bi mu verjetno frfotala rit." Čakajte malo, tole so pa v resnici precej zabavni ljudje?

Se spomnite točke na talentih, ki se je predstavila pod imenom Gozd strahov. V nedeljo bodo nastopili v polfinalni oddaji, za kar so se dobro pripravili. Kostume so nadgradili, točka, s katero želijo pritegniti vašo pozornost, pa je tokrat še strašnejša.

»Za vas smo pripravili specialno TV poslastico, kakršne do sedaj še niste videli. Kaj točno bomo zagodli, ušpičili, kar do sedaj še nihče ni, in katero zvezdo bomo vzeli v kremplje?« so svojo publiko pobarali na družbenem omrežju.

Ekipa je prestrašila Ano in Marjetko foto: POP TV

Pod kostumi Peter, Blaž, Domen, Lana in Nik

A gledalci in žirantje pravzaprav sploh ne veste, kdo se skriva pod grozljivimi maskami. Petčlanska ekipa je sicer del obsežne 55-članske zasedbe, ki je sestavljena iz igralcev, animatorjev, kostumografov, umetnikov in drugega osebja. Čeprav obrazov za enkrat niso pokazali, pa so na 24ur.com vseeno podali oris …

»V kostumih na Slovenija talent nastopajo 26-letni Peter, ki je hkrati tudi idejni vodja in animator z dolgoletnimi izkušnjami, njegov družinski prijatelj, 37-letni Blaž, ki pomaga izdelovati kostume in rekvizite, 29-letni Domen in 26-letna Lana, par, ki deli izkušnje s področja animatorstva, in 25-letni Nik, ki ga opisujejo kot najmlajšega in najbolj zabavnega.«

Člani ekipe pojasnjujejo, da je Lana najbolj strašna, medtem ko je mali Nik v njihovi sredini nekaj posebnega: »Nik je naš frontman, naš medij med ljudmi in pošastmi, saj demoni Gozda strahov nikoli ne govorijo, zato Nik prevaja njihovo govorico. Je najbolj socialen med nami, ima namazan jezik in če bi mu zaprli usta, bi mu verjetno frfotala rit,« so šaljivo strnili skrivnostni člani zasedbe.

Trimetrski Oktobrus si je privoščil plaho Ano. foto: POP TV

prejšnji članek
Zmagal v MasterChefu in v tujini delal zastonj
Resničnostni šovi
Zmagal v MasterChefu in v tujini delal zastonj
naslednji članek
Zvezda Botrov razkrila težave s kompulzivno motnjo
Svet slavnih
Zvezda Botrov razkrila težave s kompulzivno motnjo