pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Domen Kljun namenil Otu Pestnerju srčen poklon

5. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
domen-kljun

Domen Kljun foto: Šimen Zupančič

Domen se je spomnil na osebni praznik pevca Ota Pestnerja, prav z njegovo skladbo je namreč slavil zmago na tekmovanju Slovenija ima talent. Pa Oto?

Domna Kljuna si ne bomo zapomnili le kot zmagovalca letošnje sezone Talentov ali pevca, ki je publiko navdušil s prekrasnim glasom. Mladenič iz Ribnice je namreč osvojil javnost tudi s svojo preprosto in skromno naravo, ki predstavlja izrazit kontrast sodobnemu svetu, v katerem posamezniki kljub odsotnosti kvalitet kričijo po pozornosti.

Domen po pozornosti ne hrepeni, je pa res, da po tihem upa, da se je z interpretacijo pesmi Vrača se pomlad morda malce dotaknil tudi legendarnega izvajalca Ota Pestnerja. Slednji je ravno včeraj slavil rojstni dan, Domen pa mu je ob tem na družbenem omrežju namenil srčno voščilo.

Domen Kljun foto: Mediasepeed / POP TV

»Danes praznuje velik gospod in pevec, ki me je s svojim glasom prevzel in bil na nek način tudi posredno zaslužen za mojo zmago na odru Slovenija ima talent. Spoštovani gospod Oto Pestner ... naj vam glas služi še dolga leta in naj vas glasba drži pokonci. Hvala, ker ste,« je zapisal Domen.

Pa se je morda Oto v minulem obdobju po zmagi že kaj odzval? Kot nam je zaupal Domen, se to ni zgodilo, ne skriva pa, da bi mu slednje zelo veliko pomenilo, saj Ota neizmerno spoštuje in ceni. »Še vedno imam upanje, da se bo morda oglasil.«

prejšnji članek
Kmetija: Anja iskreno o smrti 'moža'
Resničnostni šovi
Kmetija: Anja iskreno o smrti 'moža'
naslednji članek
Novo leto, nova pričeska, novi Miha Hercog!
Resničnostni šovi
Novo leto, nova pričeska, novi Miha Hercog!
#obraziavenija
obraziavenija