nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Domen Kljun v navdih vsem, ki si želijo sreče v ljubezni

4. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
domen-kljun

Domen Kljun foto: Šimen Zupančič

Zmagovalec šova Slovenija ima talent in njegova soproga Nina sta zgradila trdno ljubezensko razmerje, ki se močno razlikuje od današnjih sodobnih odnosov.

Domen Kljun je predvsem hvaležen, da ima krasno ženo, s katero je lahko zgradil tako lep partnerski odnos. Medtem ko dandanes ljudje pogosto v razmerje vstopajo kot individualisti, se nadarjenemu pevcu zdi povsem normalno, da z Nino delujeta kot team in si prizadevata za dobro počutje drug drugega.

»Midva z Nino sva izjemno povezana. Vedno se o vsem pogovoriva, če pride do nesoglasji, to rešujeva, skregana še nikoli nisva zaspala. Tudi sicer veliko stvari počneva skupaj, naj bo to delo na kmetiji, pospravljanje stanovanja, karkoli. Zelo nama je pomembno, da sva skupaj,« je tekom klepeta za revijo Jana dejal Domen in pojasnil, da sta hkrati tudi skrbna drug do drugega. To pomeni, da opravil ne prelagata drug na drugega in nenehno stremita k temu, da sta si v pomoč in oporo.

Domen Kljun foto: Šimen Zupančič

»Ampak meni je to normalno, tudi moja starša se spoštujeta in imata ljubeč odnos. Ta povezanost z Nino se mi zato ne zdi nenavadna, to je preprosto odnos h katerem stremim in si ga želim. Če ne bi tako čutil, se ne bi poročil. Ampak ko sem med spoznavanjem Nino začutil kot osebo, sem vedel, da je tista ta prava,« je svoj vidik pojasnil Domen, ki meni, da njun pogled na zdravo razmerje izvira iz starševske vzgoje.

»Zagotovo je vplivalo to, iz kakšnih družin prihajava. Že kot otroka so naju učili, da je v odnosih pomembno medsebojno spoštovanje, res pa je, da sva si tudi po karakterju zelo podobna. Obema prav tako veliko pomeni negovanje medsebojne vezi. Zelo rada sva drug ob drugem.«

Celoten klepet z Domnom si lahko preberete v reviji Jana, št. 1.

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Akter iz šova pod drobnogledom zaradi zanemarjanja psa
Svet slavnih
Akter iz šova pod drobnogledom zaradi zanemarjanja psa
naslednji članek
Julija in Oliver s TikToka: Cirkus in šov v enem ali dajte nam kruha in iger
Svet slavnih
Julija in Oliver s TikToka: Cirkus in šov v enem ali dajte nam kruha in iger