Resničnostni šovi
 

Takole se za kamerami veselijo ustvarjalci Popovega šova

4. 9. 2024; 11.00
Avtor: PR/ V.M.
Ana Klašnja in Lado Bizovičar

Ana in Lado praznujeta le en dan narazen foto: POP TV

No, čisto brez kamer ni šlo. Naslednji utrinki razkrivajo, kako glasno in veselo se imajo ustvarjalci priljubljenega šova ...

Žiranti in voditelja šova Slovenija ima talent, so že globoko v pripravah za novo, jubilejno 10. sezono. Praznovali so že na avdicijah, ta teden pa sta po celem dnevu snemanj svečke upihnila še dva od žirantov – Prva je rojstni dan slavila Ana Klašnja, dan kasneje pa še Lado Bizovičar. Ekipa jima je zato pripravila manjše presenečenje.

Luči, akcija, kamera in torta! Letošnja sezona Slovenija ima talent na POP TV je namreč odeta v praznovanje. Ne le, da svojo prvo okroglo obletnico praznuje oddaja, nedavno je 40 let praznovala tudi žirantka Marjetka Vovk, le nekaj dni nazaj pa je praznoval še Sašo Stare. V začetku tedna pa so svečke po dolgem dnevu snemanj upihnili kar trikrat. Enkrat za oddajo, enkrat za Ano Klašnja in enkrat za Lada Bizovičarja.

Torti sta krasili njuni podobi foto: POP TV

Njun rojstni dan pogosto sovpada s pripravami za novo sezono, tokrat pa sta prvič praznovala s sodelavci Slovenija ima talent. »Jaz sem prav ganjena,« je vidno presenečena dejala Ana. Presenečenje pa je bilo toliko večje za Lada, ki praznuje danes. “Pravijo, da se ne spodobi, da voščiš en dan prej, zato Lado – vse najboljšeeeeeeeee!” muje šaljivo voščil Sašo Stare.

Nova sezona je tik pred vrati, žiranti in voditelja pa so tik pred začetkom več kot odlično razpoloženi in komaj čakajo, da vidite, kakšne talente še skrivamo. “Nova sezona bo točno takšna, kot se za 10. obletnico spodobi. Obljubim, da ne bo manjkalo zabave, plesa, petja in drugih trikov. Na našem odru so stali od čisto najmlajših pa vse do upokojencev, ki dokazujejo, da nikoli ni prepozno, da stopiš na naš oder,” je o novi sezoni povedala Ana Klašnja.

prejšnji članek
Kmetija: Zakaj so se vrnili lanski tekmovalci?
Resničnostni šovi
Kmetija: Zakaj so se vrnili lanski tekmovalci?
naslednji članek
Uganka iz Kmetije: Je Laura igralka ali prava tekmovalka?
Resničnostni šovi
Uganka iz Kmetije: Je Laura igralka ali prava tekmovalka?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.