podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zapustila šov, a dobila, kar sta želela: večjo prepoznavnost

18. 4. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Nataša in Mike Bergant

Nataša in Mike Bergant, Super par foto: POP TV

Šov Super par sta zapustila najbolj ambiciozna tekmovalca. Mike in Nataša napovedujeta vrnitev, a kaj sta si obetala, kako gledata na odzive javnosti in kako so udeležbo sprejele hčerke?

Tekmovalni šov Super par je postregel s preobratom, ki je hkrati prinesel pomembno lekcijo za vse udeležence. Igre so namreč tako nepredvidljive, da lahko tudi tisti, ki letijo z orli, hitro pristanejo na trdnih tleh. Slednje sta okusila Mike in Nataša Bergant, ki na vse skupaj kljub vsemu gledata optimistično.

Mike in Nataša Bergant foto: POP TV

»Ta šov je imel srečo, da sva prišla. Vsak dan, ko sva bila tu, je bila sreča za ta svet. In vsi, ki so naju tukaj spoznali, vključno s snemalno ekipo in z vsemi igralci, z vsemi v studiu, imajo srečo, da so naju srečali. In vrnila se bova.«

Za zakoncema Bergant je sicer zanimiva in razburljiva izkušnja, kjer pa ju ni, kot pravita, prav nič presenetilo. Kaj sta torej pričakovala od udeležbe v šovu? »Od udeležbe v šovu sva pričakovala novo življenjsko izkušnjo, nova poznanstva in prijatelje, pa iskreno tudi večjo prepoznavnost v Sloveniji, saj verjameva, da to, kar sicer delava, lahko mnogim ljudem pomaga živeti bolj kakovostno življenje,« sta pojasnila v klepetu za časnik svet24.

mike nataša bergant foto: POP TV

Kaj pa odzivi javnosti? Komentarji gledalcev so namreč pogosto precej neprizanesljivi. Mike in Nataša se s tem ne obremenjujeta, niti branju zapisov na spletu ne posvečata časa. »Komentarjev ne berem, tisti pa, ki sem jih videla, se izgubijo v množici sporočil in pohval, ki jih dobivam od mnogih žensk vsak dan. Komentarji pa več povedo od ljudeh, ki jih pišejo, kot o meni,« je dejala Nataša.

Kako pa so vse skupaj doživele hčerke? So imeli tekom snemanja šova stike in ali jim sedaj dovolita, da spremljajo oddajo? »Nimajo posebnih komentarjev. Stike z otroki sva imela kot običajno, kadar kam potujeva. Seveda tu le v času, ko smo mobilne telefone lahko imeli pri sebi. Šov pa lahko gledajo,« sta še povedala za omenjeni časnik.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Konec za Mašo in Žana?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Konec za Mašo in Žana?
naslednji članek
Tilen Lotrič prvič na pustolovski dopust
Svet slavnih
Tilen Lotrič prvič na pustolovski dopust