pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nataša in Mike sta že sodelovala v resničnostnem šovu

9. 4. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Nataša in Mike Bergant

Nataša in Mike Bergant foto: Pop TV

Se spomnite, da smo zakonca Bergant pred štirimi leti že spremljali v resničnostnem šovu. Že tedaj sta pritegnila veliko pozornosti.

V minulih letih sta se nekoliko spremenila, zato morda malce težje prikličete spomin izpred štirih let, ko sta Nataša in Mike skupaj s hčerkami sodelovala v Planetovem resničnostnem šovu Menjajmo ženi. Tedaj sta zaradi specifičnega življenjskega sloga pritegnila obilo pozornosti, gledalci so se namreč čudili organizaciji v njihovem domu in številnim nenavadnim navadam družine, kar je bil še posebej velik izziv za drugo udeleženko šova, ki je je Natašo zamenjala.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Nataša in Mike foto: Planet TV

Kako živi družina Bergant?

Sedemčlanska družina živi sila aktivno in zdravo življenje. Kot sta Nataša in Mike prikazala v Planetovi oddaji, s petimi hčerami preživita veliko časa na svežem zraku, kjer med drugim izvajajo vaje in treninge za zdravo telo. Družino vodi pozitivna energija in življenjski moto: življenje je preprosto. V tem slogu imajo tudi urejeno stanovanje, kjer za čiščenje ne uporabljajo običajnih aparatov in pripomočkov, prav tako pa pri njih ne boste našli določenih kosov pohištva. Nekoliko drugačen je tudi njihov način prehranjevanja, Nataša denimo pripravlja obroke na tri ure, pri čemer jim je pomembno, da za pripravo hrane ne porabi veliko časa.

Samozavestno Natašo, ki si ob jutrih v ogledalo odločno ponavlja vzpodbudne besede, je za teden dni zamenjala 30-letna organizatorka dogodkov Nika Matoh. foto: Planet TV

Mike Bergant foto: Planet TV

Pri Bergantovih tla brišejo samo z viledo. Drugih pripomočkov ne uporabljajo. foto: Planet TV

Minimalistična kuhinja družine Bergant. foto: Planet TV

prejšnji članek
Taylor Swift spet samska
Svet slavnih
Taylor Swift spet samska
naslednji članek
Ameriški raper Coolio umrl zaradi prevelikega odmerka
Svet slavnih
Ameriški raper Coolio umrl zaradi prevelikega odmerka