stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Indira o neprikazani sceni z Natašo

18. 4. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
super-par

Indira Ekić foto: VOYO

'Ne vem, zakaj sploh tole pišem, ampak enostavno čutim potrebo, da tole napišem,' je pojasnila Indira, ki je sklenila z javnostjo deliti ozadje šova Super par.

Dan, ko so snemali minulo epizodo šova Super par je med drugim zaznamoval pogovor med Indiro in Natašo, česar pa niste videli v oddaji, čeprav se je vse odvilo pred kamero. Nataša je tekom klepeta komentirala Indirino težo, ustvarjalci pa so zatem posneli še komentar na neprijetne opazke. Slednje je bilo upodobljeno v obliki pogovora med Evo in Indiro, ki je sogovornici pojasnila, kaj se je zgodilo in kaj si misli o vsem skupaj. Ker so v oddajo vključili zgolj drugi del, ki je dišal po ogovarjanju, ne pa tudi posnetka Natašinega izražanja mnenj, je svetlolaska sklenila, da s svojo spletno publiko deli celotno zgodbo.

Ne boste verjeli, kaj so naredili, to si morate obvezno ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Nataša foto: VOYO

»Ko si enkrat v resničnostnem šovu, moraš za vsako situacijo podati izjavo (zakaj tole, kako tole, kaj si misliš o tem itd.). In potem pride montiranje, nekatere izjave vključijo, spet drugih ne. Si lutkica in te ustvarjalci šova prikažejo tako, kot oni hočejo. V zadnjem delu sta Nataša in Mike prikazana prav lepo, medtem ko so izjave in pogovori med Evo in menoj izpadli popolnoma nepotrebno in nejasno. In glej ga zlomka – ključni del so izrezali ven, ko mi Nataša reče, da se bojim višine in vsega ostalega zato, ker se strah nabira v maščobi. Z Evico sva v pogovoru samo komentirali to izjavo,« je razložila Indira in se zatem dotaknila še odnosov z ljudmi, ki se zaradi svojega vedenja in karakterja zapletajo v neprijetne situacije.

Indira in Eva foto: VOYO

»Meni noben ne gre na živce, ker se umaknem in se ne ukvarjam s takimi ljudmi, kvečjemu se sprašujem iz kje to izvira in kaj tega človeka muči, da potem lažje razumem. Vsi rešujemo neke travme, bijemo bitke, ki so drugim očem nevidne! Verjamem, da vsak človek nosi nekaj dobrega v sebi in zato ne obsojam nobenega.«

Tekmovalka šova Super par je za konec še jasno in glasno poudarila, da se sama ne obremenjuje s telesno težo in pojasnila, kako gleda na ženske z večjo konfekcijsko številko. »Meni so obline nerealno všeč! Obožujem ženske z oblinami in to nekateri težko razumejo.«

prejšnji članek
Sladki krompir primeren tudi za diete
Zdravje
Sladki krompir primeren tudi za diete
naslednji članek
Exatlonovka Eva postala mamica
Resničnostni šovi
Exatlonovka Eva postala mamica