pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nataša in Mike Bergant zaupata vase in v družino

7. 5. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
SuperPar_Pari_ambient011

Nataša in Mike Bergant, Super par foto: POP TV

Domov sta odšla bogatejša za novo izkušnjo, ki bi jo še enkrat ponovila in bi, kot pravita, ravnala popolnoma enako, saj sta se pokazala v pravi luči, pri njiju ni bilo ne pretvarjanja ne igranja.

Zakonca Nataša in Mike Bergant priznavata, da je njuna največja sreča številna družina, saj se imata s petimi dekleti, dvema psoma in obilico dela res lepo. »Nikoli nisva načrtovala tako velike družine, saj nisva imela časa razmišljati. Spoznala sva se februarja in se oktobra poročila. Kmalu je prišla prva hčerka, sledile so še štiri. Če bi se danes še enkrat odločala, bi imela deset otrok. Mikova babica jih je imela enajst in dočakala je več kot sto let,« pravi Nataša, za katero so njune hčere pravi blagoslov in vsak dan znova sta hvaležna, da jih imata.

Nataša in Mike Bergant, Super par foto: VOYO

Srečna, da je mama

»Najstarejša je Tara, ki je stara 22 let. Ko sem jo rodila, sem se še veliko učila, z njo sva kot starša rasla. Je študentka kineziologije in s sestro Vito, ki je druga po vrsti, obiskujeta isto fakulteto in živita v Izoli. Je punca na mestu, rada ima šport in gibanje v naravi. Potem je prišla Livija, ki je zame pomenila prelomnico v življenju. Prav ona je bila namreč tista, ki mi je odprla oči. Svoje punce sem vse dolgo dojila in Vita mi je rekla, da sem njena flaška jaz in ne tista, ki ji jo je dal očka. Takrat sem spoznala, da se moram umiriti in da denar ni vse, da moram več časa posvetiti otrokom in družini. Kot osebna trenerka sem delala pri Sonji Poljanec, ki mi je dala ogromno, jaz pa sem bila zagnana. Po cele dneve sem bila v fitnesu, delala sem kot osebna trenerka, vodila skupinske vadbe. Takrat sem spoznala številne pomembne ljudi, denimo trenirala sem tudi njenega moža, uspešnega poslovneža Janeza Škrabca, in mnoge druge. Priznam, da sem veliko zaslužila, Mike pa je bil doma s hčerkami, kar sem zelo cenila in za to mu bom vedno neizmerno hvaležna. Potem sta se vlogi zamenjali. Ker sva ostala brez denarja, je moral za družino poskrbeti on. Tako sva zamenjala vlogi in priznam, da nama ni bilo lahko. A imela sva drug drugega in najine otroke, kar naju je neizmerno osrečevalo. Nekoliko se je sicer še lovil, saj ni natančno vedel, kaj in kako. Jaz sem bila ambiciozna in polna načrtov, on umirjen in brez velikih planov, a sva skupaj rasla, se spoprijemala z vzponi in padci. Vodili pa so naju vera v lepo prihodnost, motivacija in zaupanje ter ogromno ljubezni, ki sva jo namenjala družini. Midva sva jin in jang, sva različna, a se dopolnjujeva in skupaj sestavljava odlično kombinacijo.« Četrta hčerka Živa je zaljubljena v ples in trenira hip hop, kar jo zelo osrečuje, desetletna Nati pa je svojo strast našla v atletiki.

Nataša in Mike Bergant foto: Pop TV

Nataša in Mike Bergant, Super par foto: POP TV

Tekmovalna

V šovu Super par smo lahko opazili, da Bergantova nista prav veliko omenjala otrok in niti tega, da jih pogrešata. »Najini otroci so zelo samostojni in znajo poskrbeti zase. Dekleta pomagajo druga drugi in lahko jih brez slabe vesti pustiva doma, ko se kam odpraviva tudi za več dni. Tudi za šolske obveznosti poskrbijo same. Seveda sva jih pogrešala, kateri starš pa jih ne, a iz tega nisva delala drame,« še pojasni Nataša, ki z možem vstaja zelo zgodaj, včasih že ob 4. uri zjutraj. Ob 6. uri ima namreč vsak dan brezplačno vadbo v živo, ki jo prenaša na Facebooku. »Nikoli je ne izpustim, vaje pa delam večinoma v naravi, pri koseškem bajerju, v parku, pri kateri od fakultet, odvisno od temperature in vremena. Mike poskrbi za tehnično podporo prenosa.« In kaj je šlo narobe v šovu, da so vztrajnost, borbenost in motivacija za zmago popustile?

»Res sva tekmovalna, kar se je izkazalo tudi v nalogi z elektriko. Veliko je bilo obsojanj, a jaz sem se zavedala, da bodo snovalci oddaje poskrbeli, da nihče od tekmovalcev ne bo ogrožen. V zadnji igri, ki naju je stala vročega stola, je bila napaka na moji strani, saj bi se morala umakniti in vse prepustiti Miku, ki bi sam sestavljanko gotovo rešil hitreje. V življenju bi moral vsak vedeti, kdaj se mora umakniti. Jaz sem to naredila že pred leti, ko sem si rekla: ‘Jaz sem kraljica, stopi korak nazaj in pusti možu, da izpelje določene stvari.’«

Nataša še pravi, da jima z Mikom nikoli ni bilo žal izkušnje v šovu in da bi jo takoj še enkrat ponovila. Rada sta v družbi prijetnih ljudi in vedno želita iz vsake izkušnje potegniti najboljše. »Na soigralce nisva jezna in jim ne zameriva, se pa zavedava, da sva jim predstavljala resno konkurenco. Vsak se bori zase, jeza pa privablja samo negativno energijo, zato se ji izogibava v velikem loku. Greva naprej, novim izzivom naproti, saj sva prepričana, da nama jih ne bo nikoli zmanjkalo.«

prejšnji članek
Slovenska pevka je vedela, da bo veterinarka
Svet slavnih
Slovenska pevka je vedela, da bo veterinarka
naslednji članek
Ana Praznik je trenutno na življenjskem razpotju
Svet slavnih
Ana Praznik je trenutno na življenjskem razpotju