Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Kdo je v resnici poskrbel za Laurino ganljivo presenečenje?

10. 5. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
super-par, rojstni-dan, laura

Ganjena Laura foto: VOYO

Na plan je prišla informacija, da naj bi Eva organizirala čustven obisk Laurinega sina, čeprav slednjega v oddaji niso prikazali. Kaj pravi produkcija?

Igra iskrenosti je od tekmovalcev šova Super par terjala, da izrazijo svoje mnenje o sotekmovalcih. Slednje je povzročilo nekaj neprijetnih občutkov, zlasti po ogledu oddaje, ko so si akterji šova ogledali še vse podane izjave.

Po oddaji so se tako na družbenem omrežju razplamteli očitki, med katerimi je največ pozornosti vzbudil odnos med Evo in Lauro. Rale je denimo v enem izmed komentarjev pojasnil, da je bila Eva tista, ki se je zavzela za Laurino rojstnodnevno presenečenje. Kot je pojasnil, je slednja prek produkcije uredila, da je na obisk prišel Laurin sin in izrazil razočaranje, ker pozitivnega dejanja niso prikazali v oddaji.

Laurin rojstni dan foto: VOYO

Slednje bi bilo res lepo, tudi zaradi tega, ker Laura ni vedela, da se je sotekmovalka, o kateri je menila, da nanjo gleda zviška, pravzaprav trudila, da ji pričara nasmeh na obraz.

Kaj pa o tem pravijo na POP TV? »Že od začetka smo načrtovali, da bomo Lauri za njen rojstni dan pripravili presenečenje, če bo seveda tako dolgo ostala v hiši. In glede na to, da ni na nikogar bolj navezana, kot na svojega sina, se nam je to zdelo najboljše možno presenečenje. Je pa tudi Eva sama prišla na enako idejo, ki jo je delila z nami, mi smo jo seveda z veseljem uresničili,« je za njena.si pojasnila produkcija šova Super par.

Laura in Tai foto: VOYO

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Dočakali Mašo, kakršne ne poznate
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Dočakali Mašo, kakršne ne poznate
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Pred kamere se vrača Jasmina!
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Pred kamere se vrača Jasmina!