franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vrnitev odpisanih: Naju se težko znebiš!

8. 5. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
super-par

Nataša in Mike foto: POP TV

V igri za obstanek se bodo pomerili trije izločeni pari. Poleg zadnjih dveh izpadlih tekmovalcev se bodo namreč v izzivu spopadli tudi Melita in Silvo ter Mike in Nataša!

Medtem ko bo tekmovalce šova Super par čakal pravi šok, verjamemo, da preobrata, ki ga je zasnovala produkcija, tudi vi niste pričakovali. Snovalci šova bodo namreč pred kamere znova pripeljali že izpadli par Melito in Silva ter Mika in Natašo. Slednja se bosta za vrnitev v igro pomerila z izpadlim parom tega tedna – za koga gre, boste izvedeli nocoj. Namignemo naj vam le, da nežnejši polovici para ta ideja ne bo nič kaj všeč, saj se ji zdi izpod časti, da bi se potegovala za mesto v hiši, ko pa so se sotekmovalci že soglasno odločili, da ju izločijo.

Šok tekmovalcev ob novici o vrnitvi odpisanih. foto: POP TV

Tekmovalci se sicer prihoda izpadlih parov ne veselijo, še posebno pa jim je neprijetno ob misli na Mika in Natašo, ki bi lahko s svojo tekmovalno naravo pošteno premešala štrene. In kakšni so njuni načrti, če se bosta vrnila v hišo? »Isti kot so bili, dajeva vse od sebe do konca.« Kaj pa glede odnosov? »Če se vrneva v hišo, se bomo zagotovo usedli in kakšno rekli.«

Vrnitev odpisanih foto: POP TV

prejšnji članek
Tedenski horoskop: vzemite si čas za ljubezen - tudi do sebe
Horoskop
Tedenski horoskop: vzemite si čas za ljubezen - tudi do sebe
naslednji članek
Mama Luke Dončića tekla za tiste, ki ne morejo
Svet slavnih
Mama Luke Dončića tekla za tiste, ki ne morejo