petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Melita in Silvo iz toplic v šov, naslednji par spakiral kovčke pred izpadom

15. 5. 2023; 09.30
Avtor: V.M.
Super par

Super par foto: POP TV

Parom ni povšeči, da sta se igri Super par pridružila spočita Silvo in Melita. A odvila se bo naslednja izločitev, izpadli parček pa bo kovčke spakiral že pred odločitvijo soigralcev.

V šov Super par sta se vrnila prva izpadla tekmovalca Milena in Silvo, ki sta v igro zakorakala spočita in polna zagona. Kot sta zaupala sotekmovalcem, sta se pred vrnitvijo mudila v toplicah, kjer sta se dobro spočila in naužila razvajanj v wellnesu. To je tudi eden izmed razlogov,  da njuna vrnitev ni bila najbolje sprejeta med sotekmovalci – poleg tega, da ostali najverjetneje ne bodo imeli takšne priložnosti, namreč ne morejo mimo tega, da so sami od napetosti in stresa že zelo utrujeni, kar za Silva in Melito zagotovo predstavlja prednost.

Melita in Silvo, Super par foto: POP TV

A ne glede na njihove občutke, urini kazalci v resničnostnem šovu tečejo dalje. Po nocojšnji igri bodo znani rezultati, ki bodo na stol posedli nova dva para. Parček, ki bo moral igro zapustiti, je že poprej veliko razpravljal na temo slutenj in dogajanja v hiši, zato bosta oblačila spakirala še preden se bosta usedla na vroči stol.

prejšnji članek
Botri: Igralka tudi zasebno postala Milica
Svet slavnih
Botri: Igralka tudi zasebno postala Milica
naslednji članek
Talenti: Namesto Čakarmiš ta znan in strog žirant
Resničnostni šovi
Talenti: Namesto Čakarmiš ta znan in strog žirant