petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Skrit talent Srđana Milovanovića

21. 5. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Super par

Super par foto: POP TV

Svoje tri otroke rad zabava z različnimi glasovi, čeprav priznava, da zna zanje imeti tudi siten glas.

Nad imitatorskimi in voditeljskimi veščinami Srđana Milovanovića, voditelja oddaje Super par, se ne navdušujejo le odrasli gledalci, temveč ga dobro poznajo tudi otroci, saj je posodil glas številnim risanim junakom. Tudi sam ima rad otroke, navsezadnje ima doma kar tri svoje. Radi ga imajo tudi njegovi učenci, saj je Srđan profesor angleščine na eni izmed osnovnih šol. Tudi tam kdaj pokaže svoje imitatorske sposobnosti, sicer pa je v devetih letih z glasom oživil že več kot dvesto likov v risankah in risanih filmih.

»Pogosto celo sam pozabim, da sem kakšnega sinhroniziral, zavem se šele, ko prepoznam svoj glas na televiziji. Ker lahko zelo spreminjam glas, je težko prepoznati, da sem Čoko v Treh muckah, Čuftek v 44 mačk, Mali šef, Marko Lovkar v Spužiju, Valt Aoi v Beybladih in podobno. Moj trenutni rekord je devet likov v eni risanki,« razloži Srđan, ki je tudi sam navdušen gledalec risanih filmov in risank.

»Med bolj zabavnimi sta vsekakor bila stric Fester iz Addamsovih ter pujs Gunter iz risanke Zapoj. Najbolj pa sem ponosen na pevske vloge v Disneyjevih risankah, kjer pojem v moškem zboru že šest let, solistično pa sem pel Krištofa v Ledenem kraljestvu 2, ki ga je sicer govorno odigral kolega Jan Bučar.« Očka treh otrok pravi tudi, da starejša sin in hčerka že gresta po njegovih stopinjah. »Starejša otroka me že od malega spremljata na vajah in nastopih, tudi sama nastopata in snemata risanke, zato sem vesel, da tega ne jemljeta kot privilegij, temveč kot samo eno od reči, ki jih počnemo v življenju, da izkoristimo svoj talent in v nečem napredujemo.« Pa jih doma spodbuja in zabava z različnimi glasovi? »Z različnimi glasovi jih zabavam samo ob branju pravljic, večinoma poslušajo moj sitni glas, kadar česa niso naredili prav,« se glasno zasmeji.

prejšnji članek
Kakšna mama je Tina Maze?
Svet slavnih
Kakšna mama je Tina Maze?
naslednji članek
FOTO: Mesece po prenovi obiskali Gregorjev dom – kako se ima?
Svet slavnih
FOTO: Mesece po prenovi obiskali Gregorjev dom – kako se ima?