franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Barbara nasmejana tudi ob slovesu - to je pravi razlog

20. 5. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
barbara-nonis, masterchef

Barbara Nonis foto: POP TV

Barbara Nonis je z nasmehom zapustila kuharsko tekmovanje MasterChef. To je razlog za njeno mirnost in pozitivno energijo. Verjamemo, da vam bo v navdih.

Kuharsko tekmovanje MasterChef je zapustila Barbara Nonis, ki si jo bomo tako kot Karim zapomnili po najboljših makronsih v zgodovini šova MasterChef, hkrati pa tudi po njeni pomirjajoči energiji, nasmehu, spretnostih za pultom, ljubi artičoki in dolgih laseh.

Žal je bil kljub dosežkom in lepim vtisom zanjo jagenjček s prilogo pretrd oreh. Barbara nad odločitvijo sodnikov ni bila razočarana, slavno kuhinjo je tako zapustila z nasmehom in srečna, ker je imela priložnost biti del te kulinarične zgodbe. »Razočarana bi bila, če ne bi rekla 'ja' tej izkušnji. Odhajam z veliko več znanja, širine in motivacije,« je z vedrino na obrazu dejala v zadnji izjavi.

Barbara Nonis foto: POP TV

Pa je Barbara tudi v zasebnem življenju vedno tako polna mirne, pomirjujoče in navdihujoče energije? Od kje jo črpa in kaj bi svetovala vsem tistim ljudem, ki se pogosto srečujejo z razburkanimi čustvi?

"Človek, ustavi se! Kaj tekaš naokrog? Nebesa so v tebi in, če jih ne boš iskal tam, jih boš spet in spet zgrešil," je nekoč rekel Aleister Crowley in ima prav. - Barbara

"Imamo um, delovne roke, zdravje. Samo za to lahko cel dan vriskamo od veselja. Seveda, vsak nosi svoj križ, ampak od dinozavrov do tu nismo niti prah, zato velika razburkanost nima smisla. Globok vdih, sprehod v naravo, pristno prijateljstvo in na prvem mestu družina, so balzami za dušo. Tako kratko je to življenje, da je vredno zadovoljstva in pristnosti. Ni vedno enostavno, življenje nudi tudi bridkosti, da se potem lahko zavemo pomembnosti srečnih dni. Bridkosti nas naučijo, kam bomo vlagali naš tako dragoceni čas. Če se nam razburkanja ponavljajo, pomeni, da se še nismo naučili," je Barbara strnila misli, ki ji zadnje mesece polnijo um in srce ter zaključila, da smo vsi zgolj ljudje, ki pa lahko postanemo boljši skozi drobna dejanja ljubezni in dobrote.

Kako modra ženska kajne? Upamo, da vam bodo njene misli v navdih. Barbara, srečno!

Barbara Nonis MasterChef foto: Osebni arhiv

Barbara Nonis srečna v objemu družine. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ali je Katarina Čas od hollywoodske kariere pričakovala več?
Svet slavnih
Ali je Katarina Čas od hollywoodske kariere pričakovala več?
naslednji članek
Znani slovenski obrazi zaplesali v petkovo jutro
Svet slavnih
Znani slovenski obrazi zaplesali v petkovo jutro