pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Podrobnosti Vlastinih nepričakovanih razkritij

19. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
vlasta

Vlasta in Rok foto: Planet TV

Vlasta je v komentatorski oddaji razkrila več od pričakovanega, hkrati pa vzbudila še več vprašanj. Vas zanimajo podrobnosti? Izvolite, iz prve roke ...

Vlasta in Rok sta sinoči nastopila v komentatorski oddaji Poroka na 2. pogled, ki so jo posneli v začetku tega tedna. Čeprav ni bila več skrivnost, da sta se priljubljena ženin in nevesta po eksperimentu razšla, pa nemara vseeno ni nihče pričakoval, da bo Vlasta nastopila tako odločno.

Odmevno razkritje ozadja

Dogajanje v minulih dneh je v Vlasti prebudilo tlečo jezo, zaradi katere je osupnila z grenkimi podrobnostmi o neresnosti, pretvarjanju in celo o vpletenosti drugih oseb. Če bi molčala in pred javnostjo skrila, kaj je doživela s strani 'popolnega TV moža', bi to pomenilo, da takšna dejanja tolerira, zato je ukrepala in udarno postavila meje v upanju, da se takšne grenke zgodbe ne bi več ponovile ...

Kaj je bil vzrok za razhod, je že pojasnila tudi za njena.si, sedaj pa lahko razkrijemo še nekoliko več podrobnosti, ki so bile poprej malce zavite v 'darilni papir'.

Vlasta foto: Planet TV

»Med nama je postalo napeto predvsem, ko sem prešla na resnejše teme, zlasti na vprašanja, kdaj se bo odselil od staršev in kaj, ter kdaj bo začel kaj delati (služba). Takrat se je Rok začel umikati in potreboval je vse (večkrat tedensko) več časa za prijatelje, popivanje in druženje pozno v noč. Razkrile so se tudi vrednote drug drugega, za katere sem ugotovila, da niso niti podobne kaj šele iste. Tako je bilo kar nekaj izjav in seveda dejanj, zaradi katerih nisem mogla niti želela nadaljevati te veze. Vse to se je zgodilo nekaj tednov po tem, ko sva zapustila eksperiment,« nam je priljubljena TV nevesta razložila dogajanje v minulih mesecih.


Vlasta, pa imaš morda danes občutek, da si bila pretentana? Si predse dobila sliko moškega, ki v realnem svetu ne obstaja?

Pač zdi se mi, da se je zelo pretvarjal. Da, v zunanjem svetu se je pokazal za nekaj popolnoma drugačnega. Ko sem ga spoznala, je bilo neverjetno, saj se mi je zdelo, da sva si popolnoma podobna - ko je opisoval svoje vrednote, kaj rad počne, kakšni so njegovi hobiji, kaj mu največ pomeni, česa ne odobrava, kaj si želi v partnerskem odnosu ... V vsem tem sva se popolnoma ujemala in takrat se mi je zdel idealen, saj se je popolnoma ujemal z opisom, v katerem sem navedla, kakšnega moža si želim. Po končanem eksperimentu pa sem spoznala popolnoma drugačnega Roka, ki ni zrel za resno zvezo in je idealen obris vsega, kar si NE želim.

Rok foto: Planet TV

V komentatorski oddaji si tekom odgovarjanja na vprašanje o tretji osebi osupnila z izjavo, da v vajin odnos ni bila vpletena le ena oseba. Ali to pomeni, da te je Rok po snemanju varal z drugimi ženskami?

Rok je pač egocentričen moški, ki mu pozornost nežnejšega spola zelo godi. Varanja ne morem potrditi, je pa med razlogi, da najina veza v realnem svetu ni uspela.

Ob koncu oddaje se je med vama jasno videla napetost. Rok najbrž ni pričakoval, da boš tako brez dlake na jeziku?

Rok je mojo prijaznost in srčnost zamenjal z naivnostjo. Čeprav je že zdavnaj pokazal svoj pravi obraz, se je, takoj ko je dobil povabilo v komentatorsko oddajo, zopet odločil, da me poskusi pridobiti nazaj. To pa je tudi meni dvignilo vse pokrove in se ne morem več zadrževati, da povem, kako manipulativen in egocentričen človek s pomanjkanjem empatije se mi zdi.

Ti je bilo kasneje žal, da si pred kamero razgalila svojo bolečino?

Žal mi je zaradi njegovih bližnjih, vendar pri takih odnosi z molkom samo podpiramo popolnoma neprimerna dejanja. Zato mislim, da je prav, da vseeno izkoristim svoj glas in povem resnico!!!

Vlasta in Rok foto: Planet TV

Vlasta in Rok

Vlasta in Rok foto: Planet TV

prejšnji članek
Sanjski Mijo se zna pošaliti na svoj račun
Resničnostni šovi
Sanjski Mijo se zna pošaliti na svoj račun
naslednji članek
Silva in Melito želijo izločiti – kdo se bo zadnji smejal?
Resničnostni šovi
Silva in Melito želijo izločiti – kdo se bo zadnji smejal?