Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aleš pokazal pravi obraz, a s tem ni šokiral le gledalcev

19. 5. 2023; 07.00
Avtor: Vesna Meško
aleš-ciuha-in-anna-paynich

Aleš Ciuha in Anna Paynich foto: Planet TV

Sinoči je pred kamere prvič stopil povsem drugačen Aleš. Brez zborne slovenščine, v vlogi alfa samca in brez nežne energije. Presenečenje? Da, a ne le za gledalce.

Včeraj se je odvila zadnja komentatorska oddaja Poroka na 2. pogled, kjer je obilje pozornosti požel Aleš Ciuha. Medtem ko je bila Anna Paynich tekom eksperimenta večkrat označena za igralko, je sama tudi po eksperimentu ostala enako nežna in pozorna, v pravi kontrast pa je samozavestno zakorakal Aleš, ki je javnosti razkril svojo plat zgodbe. Pojasnil je, da je tako uslužno ravnal zaradi šova, da pa je v resničnem življenju popolnoma drugačen človek.

»V teh vodah sigurno nisem. Jaz sem bil pripravljen. Tak sem, gentleman in vedno bom ustregel damam. Ni mi bilo žal, ampak seveda jaz to nisem, jaz sem čisto drugačen moški. Tudi ta pika, ki mi jo je dala Anna. To je bilo takrat zaradi šova, zaradi eksperimenta, ker jaz sigurno vem, da si pike ne bi dajal gor. To je bilo zaradi nje, da je bila vesela. Lahko povem, da sem imel včasih v eksperimentu občutek, kot da je bilo to: 'Kako se znebiti moža v desetih dneh'. Ker jaz sem imel vse take čudne stvari, ki meni sploh niso blizu. Za risanje sem anti talent, ne objemam drevesa, potem pika na glavi – to ni Aleš. Aleš je športnik, poln energije … ampak to mi ni bilo nič slabo, zato smo tukaj, da pač … pokažemo,« je med številnimi nepričakovanimi izjavami dejal v oddaji. Ob tem naj pojasnimo, da omenjenih dejavnosti ni načrtovala Anna ter da sta oba stiskala pesti za povsem drugačne, precej adrenalinsko obarvane dogodivščine. Aleš je ob koncu še poudaril, da ni bil nikoli zaljubljen v Anno in hkrati razložil, da pred kamero ni igral.

Aleš Ciuha foto: Planet TV

Gledalci ste lahko videli, da je Alešev nastop presenetil tudi Anno. Slednja sicer ni spremenila občutkov, še vedno pravi, da ga ima rada, a da skuša razumeti, kaj se je nenadoma zgodilo z osebo, ki je bila do nje prijazna in srčna tako v eksperimentu, kot dolge mesece po njem.

Anna, po uvodnem delu komentatorske oddaje je v ospredje precej dominantno stopil Aleš, ki smo ga lahko spoznali še v nekoliko drugačni luči. Nastopil je odločno in zelo samozavestno – je bilo to zate presenečenje ali si te njegove odtenke že poznala?

Najprej mi je bilo zanimivo, kako je bila njegova energija drugačna do mene, kako z distanco do mene govori, kako ogromno pojasnjuje, da je on drugačen v realnem svetu, kot je bil v šovu, da je počel stvari, da bi bila jaz vesela.

Aleš se je predstavil kot popolnoma drugačna oseba, kot smo ga spoznali v oddaji. Kakšne občutke imaš glede tega?

Dobila sem dvom in vprašala sem se: "Kako to, da je umaknil od mene svojo toplino in srčnost?"

Anna se je med oddajo spraševala, kje je Aleš, kakršnega pozna. foto: Planet TV

Aleša si nam med klepeti lepo opisovala in ga hvalila vse od začetka predvajanja oddaje. Tudi on je imel o tebi povedati le najlepše. Vajin odnos se je tako resnično zdel pristen in srčen, zato nas je presenetila hladnost v sinočnji oddaji. Zdi se, kot da ti morda ni tako naklonjen. Se motimo? Se je morda vajin odnos kasneje skrhal?

Do zadnje komentatorske oddaje je bil Aleš do mene enak, pozoren, nežen. Po njej pa se je drastično odmaknil. Zanimivo, ker se po najini zaobljubi v šovu ni - ko sva gledala ta del po televiziji, sva oba jokala od čustev, ob čemer ni bilo nobenega govora, da sem ga ponižala. Po komentatorski oddaji in po komentarjih ljudi iz zunanjega sveta, ki me ne poznajo, pa je spremenil svoj odnos do mene. Zanimivo kajne, imel me je 24 ur na dan več kot mesec ob sebi, zaupala sva si 100-odstotno, obljubila sva si, da ostaneva močna tudi izven šova, da si bova opora za vedno. Jaz držim svojo besedo. Čutim pa, da nekateri ne uspejo in podležejo gledalcem, ki imajo samo 10-odstotno sliko vsega, kar sva doživela midva v tem času.

Ob vsem tem nisi ravnodušna. Si jezna nanj? Kaj bi si želela?

Želim si, da se dvigne nad vso to medijsko pozornost in to, da ga ljudje dajejo na piedestal ter uvidi celotno sliko. Naj najde sebe in to moč, da nazaj začuti, kdo je bil iskren z njim v celotnem šovu in tudi zunaj njega. Verjamem vanj in ga imam še vedno rada v upanju, da ga nazaj začutim v nežnih energijah.

Če ste odmevno oddajo Poroka na 2. pogled zamudili, si jo lahko ogledate TUKAJ.

Aleš je v oddaji pojasnil, zakaj v oddaji ni bil takšen, kot je v resnici. foto: Planet TV

Aleš je vesel, ker je s strani gledalcev deležen tako velike podpore. foto: Planet TV

prejšnji članek
Silva in Melito želijo izločiti – kdo se bo zadnji smejal?
Resničnostni šovi
Silva in Melito želijo izločiti – kdo se bo zadnji smejal?
naslednji članek
Divje avtomobilsko zasledovanje: Harry in Meghan panično bežala
Svet slavnih
Divje avtomobilsko zasledovanje: Harry in Meghan panično bežala