stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Med Anno in Alešem več, kot ste videli: Oba sva se zlomila

11. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, anna, aleš

Anna in Aleš foto: Planet TV

Zakaj je Aleš tako močno upal, da bosta z Anno nadaljevala skupno pot? Česa v oddaji nismo videli in zakaj sta v poslednjih trenutkih neskončno trpela?

Zdelo se je, da je Aleš pričakoval, da se bo tako kot on odločila tudi Anna in da bosta eksperiment Poroka na prvi pogled zapustita kot par. A slednje se na njegovo veliko razočaranje ni zgodilo, saj Anna Paynich svoje mesto ob njem vidi kot prijateljica. Pa je bilo slednje za Aleša šok ali je vsaj malo slutil, kakšna so njena čustva?

Anna Paynich foto: Planet TV

»Z Alešem sva se pogovarjala o mojih in njegovih čustvih, vedel je, da ne čutim enako kot on, ko sva zapustila eksperiment. Je pa še vedno je gojil upanje, da se v tem tednu odmika eden od drugega znotraj mene prebudi nekaj, ker sem imela čas samo zase. Vendar v meni je bil odgovor univerzuma samo močnejši, da ne glede na srce in srčnost med nama, odnos ne more biti uspešen in dolgotrajen, če manjkajo ključne sestavine zame,« nam je pojasnila Anna, ki se je na dan zaobljub soočala z veliko stisko.

Anna in Aleš med zadnjimi trenutki eksperimenta. foto: Planet TV

Pa ji je bilo težje prisluhniti njegovim zaobljubam ali izpovedati svoje ob zavedanju, da bodo poslednje vrstice zanj zelo boleče? »Znotraj mene je jokalo vse, ko je bral svojo zaobljubo in solze so mi tekle tudi navzven od bolečine zaradi njega in sebe, ker ga imam zelo rada in mi je mar zanj. Moja zaobljuba se mi je zdela popolnoma irelevantna, nobenega smisla, da mu sploh karkoli berem. S težkim srcem sem mu komaj brala vrstice, dokler se nisva oba zlomila.«

Tudi sam odhod od Aleša ni prinesel olajšanja, z vsakim korakom je namreč v prsih odzvanjala bolečina in zavedanje, da je ranila njegovo srce. »Komaj sem odhajala, da nisem sama sebe spotaknila, res mi je bilo hudo, kako je sprejel, kako oba nisva želela, da ob tem trpiva …«

Anna in Aleš foto: Osebni arhiv

Aleš in Anna postala prijatelja za vse življenje

Čeprav je od  težkih trenutkov v zaključnem delu eskperimenta minilo že mnogo mesecev, pa sta sinočnje posnetke Aleš in Anna vseeno spremljala z bolečino v srcu. Ne glede na to, da se nista povezala na ljubezenski ravni, namreč ni mogoče zaobiti dejstva, da sta tekom skupnega življenja v eksperimentu spletla pravo, ljubeče, trdno prijateljstvo. Slednje dokazuje odnos, ki ga nadgradujeta vse od konca snemanja oddaje in ki je danes, v realnem svetu, neopisljivo lepši. Izven eksperimenta sta namreč drug v drugem našla prijatelja za vse življenje, kako veliko darilo je slednje za oba, pa boste lahko v nadaljevanju videli tudi sami.

Anna in Aleš foto: Osebni arhiv

Anna in Aleš

Anna in Aleš foto: Osebni arhiv

Anna in Aleš

Anna in Aleš foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Let 3 na Evroviziji: Kakšno je sporočilo fotografije dečka na majici?
Svet slavnih
Let 3 na Evroviziji: Kakšno je sporočilo fotografije dečka na majici?
naslednji članek
MasterChef: To je Markova ljubezen
Resničnostni šovi
MasterChef: To je Markova ljubezen