Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Miku in Nataši naklonjeni ljudje, ki trdo delajo

25. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Mike in Nataša Bergant

Mike in Nataša Bergant foto: Osebni arhiv

Mike Bergant je pojasnil, kakšni so ljudje, ki se ob njima z Natašo počutijo dobro in kakšni so tisti, ki jim vzbujata manj prijetne občutke.

Mike in Nataša Bergant sta se javnosti predstavila kot sila disciplinirana človeka, ki vztrajno in s širokim nasmehom na obrazu sledita zastavljenim ciljem. V šovu Super par med tekmovalci nista bila priljubljena, njune navade, zagnanost in širjenje pozitivnih vibracij namreč niso bile najbolje sprejete.

Kako zakonca gledala na vpliv, ki ga imata na ljudi?

Mike, bi rekla, da se ljudje večinoma ne počutijo dobro ob tako discipliniranim in ciljem predanim osebam, kot sta vidva? »Kakor kdo. Ljudje, ki imajo tudi sami večje cilje in želijo napredovati, se ob nama počutijo dobro. Ostali pa verjetno malo manj dobro. Menim da je to čisto naravno in v tem ni nič slabega. Takšna je narava ljudi. Nikoli ne bom pozabil besed Jim Rohn-a, ko je rekel, da če želiš napredovati, bodi tam, kjer so zahteve in standardi visoke. In je tudi normalno, da se v takšnem okolju in ob takšnih ljudeh počutiš neudobno, ko pa napreduješ pa to neudobje sčasoma izgine in si ponosen na svoj napredek. Pa to velja za vsa področja, ne le zdravo prehrano, šport,« pojasnjuje oče petih deklet, ki ocenjuje, da ljudi ne zmoti discipliniranost, pač pa navade, ob katerih je potrebno stisniti zobe.

»Ljudje se ne počutijo tako dobro ob ljudeh, ki imajo določene navade, ki večini povzročajo bolečino, ko pomislijo nanje. Ker na primer nekdo je discipliniran v športu, nekdo pa je discipliniran in vsak dan gleda televizijo in grize čips. Za navade gre. In določene navade uspeha gredo tistim, ki jih nimajo, v nos ali jih celo motijo.«

prejšnji članek
Tina Turner je leta 1975 nastopila v Ljubljani
Svet slavnih
Tina Turner je leta 1975 nastopila v Ljubljani
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Tina postala zadržano dekle
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Tina postala zadržano dekle