boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Žanet že v šovu čutila, da je zgodba s Timijem končana

14. 6. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
žanet-breški, timotej-cizej

Timotej in Žanet ob koncu šova MasterChef. foto: POP TV

Timija in Žanet so preizkušnje v šovu Super par povezale, a žal le na prijateljski ravni.

Tudi mi smo vajeni, da njuni imeni omenjamo skupaj, v medijskem svetu sta bila namreč povezana tekom dveh resničnostnih šovov. Njuni življenji je prepletalo predvsem stresno delo in čeprav so za kuhinjskim pultom preskočile iskrice, se je prav tam njuna zgodba prevesila v zadnje poglavje. V Super pa sta vstopila z roko v roki, turbulentno preskakovala ovire, sebi in drugim dokazala, da zmoreta več kot se zdi, jokala, se smejala, pa tudi jezila. A ljubezni ni mogoče izsiliti. Kljub temu, da ju je preizkušnja zbližala, sta glava in srce slutila, da jima skupna prihodnost polzi iz rok.

Timotej in Žanet v šovu MasterChef, kjer sta se zaljubila. foto: POP TV

In kako na vse skupaj gleda Žanet? Medtem ko Timotej kot kuhar blesti v Nemčiji, tudi mlada Štajerka ne počiva. Kratek odmor med delom v kuhinji je namenila klepetu za njena.si …

Žanet, šov v katerem smo vaju s Timijem spremljali kot par, je končan. Tekom izolacije sta se večkrat soočala z nesoglasji, pa bi lahko rekla, da so vaju hkrati vse preizkušnje tudi povezale?

V šovu sva imela nesoglasja, pa tudi preden sva šla v šov sva se veliko prepirala, ker sva skupaj delala in vodila kuhinjo. Vzrok za slednje je bilo tudi to, da Timi zaradi osebnih težav ni mogel biti veliko prisoten in je veliko breme padlo name. Tako bi rekla, da naju je tekmovanje nekako približalo kot prijatelja, v srcu pa sem vedela, da je najina ljubezenska zgodba končana.

Čeprav vaju ostali pari niso videli kot nevarna tekmovalca, sta si vseeno uspela izboriti mesto v finalu. Kaj meniš, da je bilo ključno za utiranje poti do cilja?

Priborila sva si mesto v finalu, kar ljudje niso pričakovali. Enostavno je bilo ključno, da nisva obupala, sem borka in se vedno potrudim za vsako stvar v življenju.

Timotej in Žanet foto: POP TV

Javnosti je bilo že tekom spremljanja oddaje znano, da se je vajino razmerje končalo. Kako vama je bilo v minulih tednih spremljati skupne utrinke?

Čeprav sva razmerje končala, sva v prijateljskih odnosih, skupaj sva komentirala oddaje in sva na vezi.

Od snemanja je minilo skoraj eno leto. V tem času se je veliko spremenilo. Kakšno je tvoje življenje danes?

Moje življenje se od konca šova ni pretirano spremenilo, ker delam v kuhinji - kar je precej stresno delo, svoj prosti čas namenim tistim, ki so mi najdražji. Bom pa vsekakor še v kakem kuharskem projektu.

Vas morda zanima, zakaj je nedavno v javnosti odjeknila novica o njuni poroki? Izvolite, kratko in jedrnato pojasnilo:

Super par: Timi in Žanet poročena?

Timotej in Žanet foto: POP TV

prejšnji članek
Jana Klobaso ujeli na kmetiji – kaj se dogaja?
Resničnostni šovi
Jana Klobaso ujeli na kmetiji – kaj se dogaja?
naslednji članek
Kranj je v soboto obiskala igralska smetana
Kultura
Kranj je v soboto obiskala igralska smetana
#nasazenazenska
nasazenazenska