stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znan obraz ima svoj glas: Kdo je za Majo največji sodnik?

5. 9. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
MAJA ODERLAP

Maja Oderlap foto: POP TV

Slovensko voditeljico in pevko Majo Oderlap bomo to jesen spremljali v vlogi tekmovalke šova Znan obraz ima svoj glas. Simpatična rdečelaska je poleti presenetila z novo skladbo, ki so jo poslušalci z navdušenjem sprejeli. 'Oni so vedno največji sodniki', pravi Maja, ki se bo kmalu znašla pod drobnogledom nove tričlanske žirije priljubljene glasbene oddaje.

Priljubljena slovenska voditeljica in pevka Maja Oderlap bo to jesen zabavala tudi gledalke in gledalce POP TV. Nastopila bo v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas. Maja pravi, da jo čaka velik izziv, ki se ga neizmerno veseli ob enem pa verjame,  da se bodo ob spremljanju njenih preobrazb ter plesnih in glasbenih točk gledalci čim bolj zabavali. Prva oddaja bo na sporedu v nedeljo, 22. septembra ob 20. uri.

Sicer pa to poletje simpatična Štajerka skupaj z glasbeno skupino Naveza predstavlja skladbo Nežno, ki sta jo spisala Rok Švab in Rok Lunaček. »Pesem mi je pisana na kožo. Vesela sem, da se je med nami vse 'poklopilo' in da je skladba že našla mesto pri poslušalcih. Oni so vedno največji sodniki. Za njo smo posneli tudi video spot v moji domači Šaleški dolini. Prihajajo jesenski dnevi in naj jih krasijo tudi nežni trenutki« je dejala lepa pevka.

prejšnji članek
Luka Šulić objavil prelepo fotografijo žene in hčere
Svet slavnih
Luka Šulić objavil prelepo fotografijo žene in hčere
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Je Valentina res zapravljivka, Vatroslav pa stiskač?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Je Valentina res zapravljivka, Vatroslav pa stiskač?