rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Peter Poles in Sašo Stare se vračata na televizijo

18. 2. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Peter Poles in Sašo Stare (SIT)

Peter Poles, Sašo Stare foto: POP TV

Uigran voditeljski par bo vodil tudi ta priljubljeni šov. Od njega pa se poslavlja prepoznaven obraz.

Prekaljeni voditeljski tandem bo prevzel voditeljsko krmilo priljubljenega šova spektakularnih preobrazb Znan obraz ima svoj glas. Iz oddaje v oddajo spremljamo, kako se osmerica nastopajočih prelevi v slovenske in tuje izvajalce in za čas nastopa celostno prevzame njihovo identiteto. S svojo imitacijo se tako nastopajoči razgalijo pred vso Slovenijo. Tokrat jih bosta z odra in iz zakulisja bodrila in spodbujala Peter Poles in Sašo Stare.

Sašo Stare in Peter Poles foto: Urša Premik

Njuna voditeljska preobrazba zanju pomeni povsem nov izziv

Petra Polesa smo spoznali že v mnogih voditeljskih vlogah in če komu čevlji pristojijo kot uliti, zagotovo prav njemu. In kaj pravi na sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas:

»Že od nekdaj sem fasciniran nad sposobnostjo nastopajočih oddaje Znan obraz ima svoj glas, da se prelevijo skoraj v kogar hočejo, tako da sem zelo vesel, da bova lahko letos s Sašem usmerjala promet med njihovimi nastopi in od blizu spremljala njihov napredek. Sploh, ker so letošnji tekmovalci z res veliko vnemo pristopili k izzivu in ker ogromno obeta tudi bera sodnikov. Predvsem pa si želim in pričakujem, da nam bo uspelo pripraviti še en dober šov, v katerem bomo uživali vsi ljubitelji sproščene zabave.«

Sašo Stare, ki si je prav tako nadel že mnogotera voditeljska obuvala in tudi sam zelo dobro obvlada odrske deske, ob tem dodaja:

»Znan obraz ima svoj glas je oddaja, ki sem jo skoraj vedno gledal z malce zavisti, ker sam NE ZNAM dobro oponašati niti tega, kako se oglaša kužek. In potem imaš tukaj na enem odru peščico vrhunskih vokalistov, ki te iz nedelje v nedeljo presenečajo z odličnimi imitacijami slovenskih in svetovnih zvezdnikov! NO-RO! In komaj čakam, da bom lahko vse te nore transformacije in odpiljene plesno-pevske točke gledal praktično iz prve vrste! No, pa veselim se tudi, da bom spet lahko delal s Perotom, ker sem ga po finalu Slovenija ima talent kar malo pogrešal in skupaj se bova potrudila, da se bomo ob nedeljah imeli fino.«

prejšnji članek
Voditeljica Ajda Mlakar sporočila veselo novico
Svet slavnih
Voditeljica Ajda Mlakar sporočila veselo novico
naslednji članek
Ljubezen po domače: Je očka najstniške hčerke našel ljubezen?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Je očka najstniške hčerke našel ljubezen?
#obraziavenija
obraziavenija