cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Je očka najstniške hčerke našel ljubezen?

18. 2. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Damjan Kotnik

Damjan Kotnik foto: VOYO

Ko je Damjan stopil pred kamere, ni vedel, kdo ga je prijavil v šov Ljubezen po domače. Kljub temu je zbral pogum, da bi našel srečo zase in za svojo najstniško hčerko. Žal se je njegova pot v oddaji prehitro končala.

Kot kaže tudi prijatelji Damjana Kotnika zelo dobro vedo, da mu v življenju manjka le še ljubezen. S tem se je strinjal tudi 38-letnik, ki je na predlog, da stopi pred resničnostno kamero, pristal z iskreno željo v srcu, da najde ljubezen. A tako kot Vojko, tudi Damjanu sreča s pismi ni bila naklonjena. No, pravzaprav je bilo zanimanja veliko, le dekleta se niso odločila za sodelovanje v šovu. Ker pa mu je kratek nastop v oddaji vseeno prinesel veliko pozornosti, se je pogum vseeno izplačal, saj so se odprle priložnosti za številna nova poznanstva. Kdo ve, morda pa je kasneje spoznal dekle, s katero si bo lahko ustvaril prihodnost.

Damjan je sicer že postal oče, ima namreč 12 letno hčerko, s katero preživlja čas ob koncu tedna. »Pomagajo mi starši, ki živijo nad mano,« je v predstavitvi pojasnil Prevaljčan, ki se na domači 10 hektarjev veliki kmetiji ukvarja z živalmi, gozdarstvom, gradbeništvom in košnjo trave.

Damjan Kotnik

Damjan Kotnik foto: POP TV

prejšnji članek
Peter Poles in Sašo Stare se vračata na televizijo
Resničnostni šovi
Peter Poles in Sašo Stare se vračata na televizijo
naslednji članek
Korenite spremembe v oddaji Ljubezen po domače na kavču
Svet slavnih
Korenite spremembe v oddaji Ljubezen po domače na kavču