pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Obraz POP TV s temi besedami zapustil šov

22. 5. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Urška in Jernej

Urška in Jernej foto: POP TV

Bitka za plesni globus v šovu Zvezde plešejo se bliža koncu, pred vrati velikega finala pa sta včeraj tekmovanje zaključila Urška in Jernej.

"Vseeno sva zelo zadovoljna in vesela, saj sva dobro opravila svoje delo. Važno je, da ste se gledalci zabavali, in da se boste imeli fino, ko boste šli naslednjič na žur. Ne sedeti za mizami, ampak si recite, daj Urška je takole plesala, čuj idiva plesat," je po koncu šova povedala vedno nasmejana Urška, ki se tako vrača k svojim obveznostim, ki so bile v zadnjih mesecih, ko je po cele dneve trenirala kar nekoliko na stranskem tiru. 

Urška je vse od začetka šova izjemno uživala in gledalce prepričala s svojo sproščenostjo, zgovornostjo in duhovitostjo. Kljub temu, da so se po družbenih omrežjih širili takšni in drugačni komentarji in Urški večkrat očitali, da ni bila dovolj precizna v plesnih korakih, da ni pokazala dovolj plesnega znanja in se tako povsem neupravičeno uvrstila v polfinale, je potrebno priznati, da je pokazala izjemno motivacijo. Ob tem pa se je lepo videlo, da je bila iz tedna v teden na višjem nivoju tudi njena kondicijska pripravljenost. Kaj pa menite vi? So se v finale uvrstili pari po vašem okusu?

Preberite še: Voditeljica POP TV našla novo srečo?

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Eksperimentirajmo!
Svet slavnih
Tedenski numeroskop: Eksperimentirajmo!
naslednji članek
Odločna Kate ga je tako utišala
Svet slavnih
Odločna Kate ga je tako utišala