franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Matej Krajcer hudo poškodovan

17. 5. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
Matej_2

Matej Krajcer se je resno poškodoval. foto: Pop TV

V nedeljski oddaji, ko je Matej Krajcer še drugič odplesal charleston z Ivico, se je poškodoval. Kdo bo plesal namesto njega?

Že prvi izvidi so nakazovali, da gre za resno poškodbo, danes pa je bilo dokončno potrjeno, da je njegova zadnja stegnska mišica natrgana. Matej ima predpisan počitek, tako da se je moral odpovedati nastopu v polfinalu, kjer bi se pridružil Gorki in Andreju v plesnem triu.

»Že med plesom sem slišal, da je nekaj počilo, tako da mi je bilo jasno, da gre za resno poškodbo. V teh dneh sem bil na zdravniških pregledih, ki so to potrdili, tako da sem moral žal odpovedati ples z Gorko in Andrejem. Zelo mi je žal, da ne bom zaplesal z njima v triju in jima želim veliko sreče,« je o poškodbi povedal Matej.

»Matejeva poškodba me je res užalostila, saj sem si želela plesati z njim, tako da sem ves čas upala, da ni hujšega. Sem pa takoj razumela, da nimamo kaj in je zdravje na prvem mestu. Pomembno je, da se pozdravi,« je o poškodbi povedala Gorka, ki se je takoj začela spraševati, kaj pa zdaj. Kdo bo novi plesalec, ki bo to nedeljo zaplesal na parketu Zvezde plešejo, pa še ni znano.

prejšnji članek
FOTO IN VIDEO: Aktualovci in Ave grill mobil presenečenje za slavljence!
Svet slavnih
FOTO IN VIDEO: Aktualovci in Ave grill mobil presenečenje za slavljence!
naslednji članek
Slavna manekenka potrdila, da je drugič postala mamica
Svet slavnih
Slavna manekenka potrdila, da je drugič postala mamica
#obraziavenija
obraziavenija