Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO IN VIDEO: Aktualovci in Ave grill mobil presenečenje za slavljence!

17. 5. 2018; 09.44
Avtor: Oglasno sporočilo
DSC_6378

Neizmerna sreča nagrajencev ob obisku Aktualovcev in Ave grill mobila!

Nenapovedan obisk Aktualovcev s polno naloženim Ave grill mobilom, je v soboto popestril rojstnodnevno zabavo v Čečah pri Hrastniku!

V Čečah pri Hrastniku so se preteklo soboto pripravljali na veliko praznovanje kar treh rojstnih dni v številčni družbi svojih najbližjih. Slavljenci pa se niso zavedali, da se jim bo na pikniku pridružil še nekdo ... živahni AKTUALOVCI in polno založeni AVE GRILL MOBIL!

Ni jim povedala, da jih je prijavila na nagradno igro Radia Aktual 

Simpatična Dolores Kirhmajer je svojim domačim pripravila rojstnodnevno presenečenje, ki ga še dolgo ne bodo pozabili. Na Facebook strani Radia Aktual je objavila fotografijo njihovega najljubšega 'roštilj placa' in z malo sreče osvojila veliko nagrado - Ave grill mobil piknik v družbi Aktualovcev, ki so poskrbeli prav za vse! 

Aktualova voditelja Tanja Seme in Jure Ličen, srečna izžrebanka Dolores ter trije slavljenici, Andrej, Ana in Uroš

V polno založenem Ave grill mobilu so pripeljali vroč žar, noro dišeče Ave žar dobrote, hladno pijačo, žar priloge, hudo glasbo in kar je najpomembnejše – dobro voljo! Aktualova voditelja Jure Ličen in Tanja Seme sta poskrbela za veselo vzdušje, tekmovalec kuharskega šova Masterchef 2018, Siniša M. Vasiljev – Sinke, pa za lačne želodčke.

Tekmovalec Masterchefa 2018, Siniša M. Vasiljev - Sinke, tokrat v vlogi odličnega žar mojstra!

"Waw. Hvala, iskrena hvala za včerajšnji nepozaben dan. Najboljši ste. Nor, nepozaben dan z noro dobro ekipo, ki se je odlično ujela z našo. N E V E R J E T N O in N E P O Z A B N O," je o Ave grill mobil pikniku povedala navdušena Dolores. 

Priložnost za nepozaben Ave grill piknik v družbi Aktualovcev še NI zamujena!

Doživetje Ave grill mobil piknika v družbi Aktualovcev lahko doživite tudi vi! Na Facebook strani radia Aktual oddajte svoj komentar, v katerega priložite fotografijo vašega najljubšega 'roštilj placa' in pripišete, kako številčna družba bo prihodnjo soboto, 19. 5. 2018, zafeštala na vašem pikniku!

Izmed vseh prijavljenih bomo tudi ta teden izbrali nekoga, h kateremu se bodo Aktualovci, v soboto 19.5.2018 pripeljali z Ave grill mobilom in poskrbeli za piknik, ki vam ga bodo zavidali vsi sosedje!

prejšnji članek
Kaj dela Tina Maze?
Svet slavnih
Kaj dela Tina Maze?
naslednji članek
Matej Krajcer hudo poškodovan
Resničnostni šovi
Matej Krajcer hudo poškodovan