1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ivica Vergan: Doživljala sem praznino

10. 6. 2018; 08.00
Avtor: A. S.
Ivica Vergan

"Ples te lahko zasvoji," trdi Ivica Vergan. foto: Revija Vklop

Veliko šov Zvezde plešejo je za nami, sodelujoči pa so delili, kaj počnejo sedaj ...

Zaključila se je še ena sezona priljubljene in zelo gledane oddaje Zvezde plešejo, ki smo jo lahko spremljali vsako nedeljo zvečer in uživali v zares odličnih plesnih točkah.

Kaj pa po koncu oddaje počnejo plesalci in tekmovalci?

Ivica Vergan
Prve ure po šovu sem doživljala, kot neko praznino, kot po nekem zrelostnem izpitu, ko imaš kar naenkrat ogromno prostega časa, s katerim ne veš, kaj bi počel, a imaš občutek, da bi moral še nekaj na hitro narediti, pa ne veš kaj. Kaj kmalu, pa me je pograbilo kolesje vsakodnevne rutine. Rada živim pestro življenje in imam še vedno vse pod nadzorom. Sedaj bom spet "drgnila" odre po vsej Sloveniji. Vračam se v svoj svet glasbe in med svoje sodelavce. Vem, da bodo moji nastopi sedaj veliko bolj plesno okrašeni, česar se že neizmerno veselim. Veselim se tudi vseh tistih, ki me bodo prišli pogledat in se v živo prepričat, da je bilo vse resnično in da je vse možno. Moja plesna izkušnja mi bo ostala v najlepšem spominu, kot seveda vzpodbudne besede in pohvale vseh, ki so me spremljali.

Arnej Ivkovič


Arnej se vrača v šolske klopi, saj se zanj začenja izpitno obdobje. Med drugim pa se vračam tudi v plesne dvorane, saj je čas valet, potrebno pa je sestaviti tudi nove koreografije za nastope, ki me čakajo v prihodnje.

Maja Geršak
Prvi moj načrt je ta, da odpotujem nazaj v Hong Kong k svojemu dragemu. Kar se tiče pa poslovnih načrtov, je definitivno naslednji velik projekt organizacija prvega Pro-am tekmovanja v Sloveniji z imenom Zeleni dotik. To vrsto tekmovanja želim postaviti na zemljevid Slovenije. Dogodek in pa celotno tekmovanje želim izpeljati na visokem nivoju, predvsem pa želim predstaviti to obliko tekmovanja celotni Sloveniji.

prejšnji članek
Jani Jugovic ostal brez Teje!
Svet slavnih
Jani Jugovic ostal brez Teje!
naslednji članek
Najlepša skrivnost Jakova Faka
Svet slavnih
Najlepša skrivnost Jakova Faka