stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Jugovic ostal brez Teje!

10. 6. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
teja perjet-jani jugovic

Teja in Jani na Žarometih 2018. foto: Mediaspeed.net

Kako se je znašel sam z otroki?

V družini Janja Jugovica in Teje Perjet je ves čas pestro. Zato poskrbijo nedvomno njuni otroci, pa tudi energična starša. Vrata imajo na široko odprta, z vlogi in zapisi Cool Fotr dovoljuje pogled v njihovo zasebnost širši javnosti. Tokrat se je pripetila nesreča. Teja si je zlomila prst na nogi. Mora počivati, kar pa pri dveh majhnih otrocih ni lahko. 

"No tkole. Skoz v pogonu skoz v akciji in sam čaki sm kdaj bo kej tazga. Diagnoza: zlomljen prst na nogi in 3 tedne počitka. Ne bomo mel 100 % mamice, ampak se bomo maksimalno potrudl. Eno popoldne brez nje (odhod na urgenco) smo preživel... Kokr poznam Teja Perjet niti mal nau pr mir. Kaj pa vi pravte?," je zapisal Jani. Prevzeti je moral še njeno vlogo, kar pa najbrž ni lahko. A kot je že nekaj ur kasneje pojasnil, jim zaenkrat odlično uspeva.

"Uglavnm... prežvel smo popoldne in uspavanje brez mamice. Otroc so celi, majo vse roke, noge ipd... Sicer se je tale gospa iz fotke odločila da bo en mali hudiček, pa Inaj ni bil nekj navdušen nad uspavanjem... ampak ja, fotr je zrihtal vse in začuda sploh nisem dobil fulll enih napotkov od Teje, pa nbenih sms-ov ipd.... aja, sj ji je itq baterije zmanjkal," je zapisal na družbeno omrežje facebook. 

Vsekakor upamo, da bo Teja kmalu spet čila in zdrava!

prejšnji članek
Zalo iz Reke ljubezni čaka nov izziv!
Svet slavnih
Zalo iz Reke ljubezni čaka nov izziv!
naslednji članek
Ivica Vergan: Doživljala sem praznino
Resničnostni šovi
Ivica Vergan: Doživljala sem praznino