atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Jure Košir res tako popoln?

9. 6. 2018; 08.00
Avtor: L. P., Zvezde
jure košir

A če marsikateri moški po ločitvi rad izkoristi prednosti samskega stana, je Jure storil ravno nasprotno. foto: Revija Zvezde

Uspešni in lepi znani Slovenci: so David Urankar, Jure Košir, Peter Poles, Jan Kovačič in Boštjan Romih res tako popolni?

Postavni, pozorni partnerji in dobri očetje, športniki, prijetni sogovorniki, ne zapletajo se v hude škandale, za povrhu pa so še posamezniki z uspešno kariero … Zveni preveč popolno, da bi bilo res? Tudi nam, a na našem medijskem parketu smo kljub temu našli šopek moških, ki odkljukajo čisto vse zgoraj navedene kategorije. Kaj je njihova skrivnost? Gre za brezhibno medijsko podobo, za katero se skriva manj prijetna realnost, ali imajo pač v resnici takšno srečo, da so se jim vse karte položile na pravo mesto? Pa poglejmo, kdo so ti gospodje popolneži.

Romih kolesari, sesa, pleše, potuje po puščavi, pleza, rezlja buče in še veliko več, poleg tega je še vedno noro zaljubljen v svojo ženo. foto: Revija Zvezde

Boštjan Romih

Odkar se je Boštjan Romih pridružil platformi Instagram, na katerem lahko njegovo družinsko in službeno življenje spremljamo še bolj od blizu, se nam resnično zdi, da ni področja, ki ga priljubljeni voditelj ne bi obvladal – ob vsem tem pa mu, vsaj tako je videti, nikoli ne zmanjka energije. Romih kolesari, sesa, pleše, potuje po puščavi, pleza, rezlja buče in še veliko več, poleg tega je še vedno noro zaljubljen v svojo ženo, je najboljši in najbolj odštekan očka svojim ljubkim trem otrokom, rad se pošali na svoj račun, je vedno prijeten sogovornik, pri 42 letih pa je še vedno videti kot poba – tudi kar zadeva fizično pripravljenost. Pa povejte, ali je to pravično …

Družina vse proste trenutke, ki jih zaradi narave Davidovega poklica ni veliko, preživlja skupaj – če boste malo prebrskali njegov Instagram, boste našli nadvse ljubke fotografije. foto: Revija Zvezde

David Urankar

David Urankar, nekdanji maneken, velja za enega najbolj postavnih voditeljev na naši sceni. A David ni svojega videza nikoli izkoriščal, nasprotno, vedno se trudi, da da profesionalno vse od sebe, hkrati pa ostaja prijazen in skromen človek, s katerim novinarji z veseljem pokramljamo. Kljub temu da je voditelj všeč marsikateri ženski, ni nikoli zbujal pozornosti s svojim ljubezenskim življenjem, saj je že dolgo oddan Ajdi, s katero imata dveletnega sinčka Liama. Družina vse proste trenutke, ki jih zaradi narave Davidovega poklica ni veliko, preživlja skupaj – če boste malo prebrskali njegov Instagram, boste našli nadvse ljubke fotografije, na katerih David Liama uči smučanja, se z njim zabava z vlakom igračo, ga prevaža s kolesom … Javno pa rad izpove ljubezen tudi svoji ženi, s katero se za zvezo še vedno trudita kot prvi dan, čeprav sta par že dvanajst let.

Jure Košir

Še en lepotec, ki se ga verjetno ne bi branilo nobeno dekle: nekdanji smučar, zdaj uspešen poslovnež, ki mu leta niso prišla do živega, je tudi ponosen in skrben očka trem krasnim otrokom, Alini, Aniki in Jalnu. Vsi trije so se mu rodili v zakonu z Alenko Košir, s katero sta, ko sta bila še poročena, veljala za sanjski par, ki mu je zavidal marsikdo, a se je zakon žal sfižil. A če marsikateri moški po ločitvi rad izkoristi prednosti samskega stana, je Jure storil ravno nasprotno – hitro je vstopil v novo resno zvezo s športnico Simono, ki se je očitno dobro ujela tudi z njegovimi otroki. Lanskega oktobra se je denimo v Berlin na koncert odpravila skupaj z Juretom in njegovo najstarejšo hčerko Alino.

Peter je karizmatičen, zgovoren, duhovit, ravno prav ljudski, da smo ga vzeli za svojega. foto: Pop TV

Peter Poles

Po dolgih letih na sceni Petru Polesu še vedno nihče ni izmaknil naziva najbolj priljubljenega voditelja razvedrilnih oddaj – ravno letos je domov spet odnesel medijsko nagrado žaromet. Peter je karizmatičen, zgovoren, duhovit, ravno prav ljudski, da smo ga vzeli za svojega, družaben, sproščen, pa še ljubeč partner in skrben očka. Kar zadeva ljubezenska razmerja, je tudi on dolgoprogaš, saj je že več kot deset let v zvezi z uspešno vizažistko Niko Veger in oče dveh deklic, Amalije in Bele.

Jan slovi po tem, da je vedno nasmejan in da mu slava ni stopila v glavo. foto: Revija Zvezde

Jan Kovačič

Simpatičnega trenerja, ki je edini na našem seznamu še brez podmladka, je javnost spoznala v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, v katerem trenutno sodeluje že drugo sezono. V zvezi je s še eno trenerko, nekdanjo miss Slovenije Nives Orešnik, s katero spadata med najlepše parčke na sceni. Nives o Janu govori samo v presežnikih – ni samo odličen trener in športnik, temveč tudi izredno predan partner, ki jo spodbuja, da postaja čim boljša različica sebe, je dejala v enem izmed intervjujev. Jan slovi tudi po tem, da je vedno nasmejan in da mu slava ni stopila v glavo, saj si vedno vzame čas tako za odgovarjanje na vprašanja medijev kot za ljudi, ki bi od njega želeli kakšen nasvet v zvezi z zdravim življenjem.

prejšnji članek
Priznal: Primož Dolničar v oddaji ni znal kuhati
Svet slavnih
Priznal: Primož Dolničar v oddaji ni znal kuhati
naslednji članek
FOTO: Porejeni Chris Noth le še senca Živine
Odnosi
FOTO: Porejeni Chris Noth le še senca Živine