stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zvezde plešejo: Zbolela za rakom, zdaj bo plesala

1. 2. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
01_Jana_Koteska

Jana Koteska foto: Pop TV

V letošnjem šovu bo nastopila tudi Jana Koteska, manekenka, ki jo številni poznajo tudi kot predstavnico Europe Donne, slovenskega združenja za boj proti raku.

Jana je že od rane mladosti manekenka in mnogi so jo primerjali z legendarno Umo Thurman. Pred leti jo je močno zaznamovala bolezen, saj je zbolela za rakom na dojki, po uspešnem zdravljenju pa je postala ambasadorka rožnate pentlje.

"Ko sem novico o Janini bolezni povedal prijateljem in sorodnikom, ki jih imamo povsod po svetu, moram povedati, da nas je to povezalo. Vsi so bili zelo sočutni, večkrat smo se slišali in te odnose, ki smo jih takrat zgradili, danes ohranjamo. Bolezen nas je naučila marsikaj in kot očetu verjemite, da mi je bilo izjemno težko, ko je tvoj otrok nemočen in bolan. Takrat bi vse dal, da bi mu pomagal, da se lahko spet smeji. Najbolj pa sem ponosen nanjo, kako je sama bolezen sprejela. Neverjetna je, ko je zgubila lase, je s prijatelji naredila čudovite, a hkrati pretresljive fotografije, ki so marsikateri bolnici v spodbudo, da se v času zdravljenja bolje počuti," je o njeni bolezni pred časom povedal njen oče Boris Koteski

Poleg manekenske kariere, pa deluje tudi kot oblikovalka. Kaj ji pomeni sodelovanje v plesnem spektaklu: "Že to, da bom novo sezono spremljala direktno na plesišču s profesionalnim plesalcem in ne doma na kavču, je UAU! Ko sem bila na spoznavnem večeru in videla celo ekipo, sem dojela, da ne sanjam. Vsi so resnični in plesali smo, super je bilo, komaj čakam vaje." Na šolskih plesih je bolj malo plesala v paru: "Spomini na šolske plese so bolj slabi. Preveč sem bila sramežljiva, da bi plesala v paru. Bolj so mi bili všeč skupinski plesi, bila sem navijačica."

prejšnji članek
Kylie Minogue terorizira zalezovalec
Svet slavnih
Kylie Minogue terorizira zalezovalec
naslednji članek
Twix in kava - kombinacija za sladkosnede
Svet slavnih
Twix in kava - kombinacija za sladkosnede