pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj za kamero nenehno miga z ritko?

19. 2. 2019; 08.45
Avtor: V.M.
Jana_Koteska

Jana Koteska foto: Pop TV

Če bi pokukali v kotiček, kjer tekmovalci preizkušajo čarobne plesne obleke za šov Zvezde plešejo in tam za kamenček ujeli Jano Kotesko, bi se nemara malce zahahljali. Med preizkušanjem zvezdniške garderobe, je namreč Jana nadvse razposajena …

Stilistka Jana Koteska komaj čaka, da se bo zavrtela po plesnem parketu šova Zvezde plešejo. Zlasti zaradi čudovitih oblek, ob katerih se ji pošteno svetlikajo oči. "Joj, noro. Na probah ves čas migam z ritjo, s temi resicami, ker mi je tako dobro, ko resice plešejo okoli mene, to je najboljše,'' je smeje se pojasnila za POP TV.

V vsakdanjem življenju ji takšne svetlikajoče obleke sicer niso povšeči, a nekaj povsem drugega je, ko vanje zdrsneš v vlogi plesalke in zvezdniško zavzameš svoj prostor pod žarometi. "Te obleke bi bile zame čisto 'prekičaste', nikoli jih ne bi oblekla za nikamor, a ko si v tej vlogi, v kateri je to sprejeto in zaželeno, in je to svet, v katerega moraš pasti, se pa povsem vživim. Tukaj velja 'več je več'. Uau, komaj čakam vse te obleke, prave, tekmovalne, to je meni top!"

Toliko je z EMO zaslužila strokovna žirija

prejšnji članek
Cigansko življenje Tine Maze
Svet slavnih
Cigansko življenje Tine Maze
naslednji članek
Prišel je Minéral 89, dnevni odmerek za močnejšo kožo!
Zdravje
Prišel je Minéral 89, dnevni odmerek za močnejšo kožo!
#obraziavenija
obraziavenija