stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Čustveno priznanje: Po šoku v šovu se je javila Martina

27. 3. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
martina plohl

Martina Plohl foto: Instagram

Profesionalna plesalka Martina Plohl je svojemu soplesalcu Gregorju Kirshu namenila javno pohvalo in priznanje, tekom katerega je poudarila, da je v šovu Zvezde plešejo dokazal, da tudi vojak lahko postane plesalec.

Potem ko so se po odmevnem in nepričakovanem izpadu Gregorja Kirsha in soplesalke Martine Plohl pomirila čustva, je slednja misli strnila v čustven zapis. No, pravzaprav javno pohvalo in nežen obliž za Gregorja, ki se je v tretji sezoni šova Zvezde plešejo izkazal kot izjemno nadarjen plesalec. Takole je po krajšem premoru in obilni podpori publike zapisala na družabnem omrežju:

"Dragi Gregor Kirsh, najino plesno popotovanje je bilo pre-KRATKO, a hkrati zelooooo SLADKO! Hvala ti za vse naporne ure treninga, za vložen trud in ogromno željo, ki si jo pokazal do plesa. Volja je vsekakor tvoja močna kvaliteta in s tem si dokazal, da celo vojak lahko postane plesalec. Tvoj napredek je bil res viden in počasi si se vztrajno bližal plesalcu v pravem pomenu besede. Le kaj vse bi še midva bila sposobna pokazati ob nedeljah ... zeloooo sem se veselila vsega kar še prihaja, saj je delo s tabo bilo navdihujoče. Menim, da je najina plesna pot bila prekratka, vendar eden se je moral posloviti ... Ponosna sem nate in zame si čudovita oseba z neizmerno voljo do vsega česar se lotiš!"

prejšnji članek
Beyoncé 'skopirala' priznano belgijsko koreografinjo
Svet slavnih
Beyoncé 'skopirala' priznano belgijsko koreografinjo
naslednji članek
Tekmovalko šova MasterChef napadli z nožem
Resničnostni šovi
Tekmovalko šova MasterChef napadli z nožem