zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Plesalec šova Zvezde plešejo dahnil usodni 'da'

1. 8. 2022; 09.00
Avtor: R.T.
Gorka Berden, Matic Rodica

Gorka Berden, Matic Rodica foto: Mediaspeed

Slovenski plesalec, ki smo ga spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo, se je poročil.

Kot smo izvedeli s strani zanesljivih virov, je to soboto na domačem posestvu v slovenski Istri večno zvestobo svoji izbranki obljubil plesalec Matic Rodica. Širša javnost je Matica spoznala leta 2018, ko je v plesnem šovu Zvezde plešejo vskočil kot rezerva. Takrat je v plesnem trojčku zaplesal z Gorko Berden in Andrejem Rebulo. Plesal pa je namesto poškodovanega Matica Krajcerja. Šlo je za sezono, v kateri sta slavila Natalija Gros in Miha Perat. 

Matic Rodica foto: Mediaspeed

Njegova nevesta je prav tako plesalka Ritha, ki prihaja iz New Yorka, kjer sta se z Maticem tudi spoznala. Tja se je namreč preselil pred leti, saj je v tujini izpopolnjeval svoje plesno znanje in ga tudi predajal drugim. Kot smo že omenili, je poroka potekala v Sloveniji, na družinskem posestvu v Marezigah, jer ima Matičeva družina ekološko vinogradniško kmetijo Rodica. Lokacija pa je tudi sicer zelo priljubljena med mladoporočenci. 

Matic je bil sicer pred leti, tudi v času snemanja omenjene sezone šova Zvezde plešejo, v razmerju s slovensko plesalko Tadejo Pavlič, ki je prav tako sodelovala v plesnem šovu. V prvi sezoni je skupaj z glasbenikom Dejanom Vunjakom postala tudi končna zmagovalka in v zrak dvignila plesni globus. 

prejšnji članek
Umrla igralka, ki je v Zvezdnih stezah upodobila častnico Nyoto
Svet slavnih
Umrla igralka, ki je v Zvezdnih stezah upodobila častnico Nyoto
naslednji članek
Joga in njeni pozitivni učinki
Zdravje
Joga in njeni pozitivni učinki