mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veljala je za eno najlepših žensk na svetu ...

24. 2. 2016; 03.45
Avtor: K.A.
Peta Wilson
V 90-ih je veljala za veliko seks bombo, za katero so številni vzdihovali. No, danes je njena podoba povsem drugačna.

Pete Wilson (45) se številni se vedno zelo dobro spominjajo po vlogi v seriji Nikita, kjer je veljala za neustrašno in divjo. Ko se je leta 1997 začelo snemanje priljubljene serije, je veljala za eno izmed najlepših žensk na svetu. Zaradi svojega videza in specifičnega glasu je bila v sanjah številnih oboževalcev po vsem svetu.



No, danes 45 leta Wilsonova nikakor ne spominja več na tisto Nikito, ki je osvajala moška srca širom celega sveta. Precej spremenjena in s kratko pričesko bolj spominja na kakšno učiteljico, kot pa na seks simbol devetdesetih.



Igralka je svojo kariero začela v Avstraliji, kjer so jo leta 1991 opazili producenti in ji ponudili znamenito vlogo Nikite. Peta se je kmalu preselila v Los Angeles in zaslovela po celem svetu. Ko se je končalo snemanje priljubljene serije, je zapustila filmski svet. Pred petimi leti je tako pričela s svojo linijo spodnjega perila imenovanega Wylie Wilson. Za njenega velikega oboževalca pa je dolga leta veljal tudi ruski predsednik Vladimir Putin.

Do leta 2002 je bila v razmerju z Damianom Harrisom, s katerim ima tudi sina Marlowa. Po koncu njunega razmerja pa o njenem intimnem življenju ni kaj veliko znanega.

prejšnji članek
Za nekdanjo misico se je čas ustavil
Svet slavnih
Za nekdanjo misico se je čas ustavil
naslednji članek
Pravijo, da sta Jan in Tina znova skupaj
Svet slavnih
Pravijo, da sta Jan in Tina znova skupaj