Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za nekdanjo misico se je čas ustavil

24. 2. 2016; 04.02
Avtor: T.P.
Apasra Hongsakula

67-letna Apasra se očitno sploh ne stara. foto: Profimedia

Apasra Hongsakula je davnega leta 1965 zmagala na tekmovanju za Miss Tajske. Čeprav je od takrat minilo točno pol stoletja, se zdi, da se je za nekdanjo misico čas ustavil.

Apasra je pred 50 leti postala miss Tajske. foto: Profimedia

Apasra je namreč danes videti bolje kot kdaj koli. 

»Plastična kirurgija ji je popolnoma tuja. Do nedavnega ni poznala niti likalnika za lase.«

Apasrin manager

Razlika je tako majhna, da človek zlahka pomisli, da je minilo šele nekaj let, odkar je nosila lento misice. Njen obraz je še vedno napet, telo pa vitko in mladostno kot pred 50 leti. Ni čudno, da je pri svojih 67 letih v svoji državi – Tajski še vedno izjemno popularna. Poleg tega, je dobila omenjeno titulo, se Apasra lahko pohvali tudi s tem, da je prva Tajka, ki je osvojila krono Miss Universe. A večna lepotica je v življenju počela še marsikaj drugega, kot osvajala lepotne krone. Med drugim se je tudi poročila (in ločila), v zakonu pa je rodila sina.

Pri 67 je videti kot 20-letnica. foto: You Tube

Večino ljudi najbolj zanima, kako je to mogoče, da je Apasra videti tako mladostna. Sprašujejo se, v čem je njena skrivnost, a bivša misica jo vztrajno skriva. Pravi samo, da živi enostavno življenje in da se redno neguje, za vse ostalo pa daje zasluge materi naravi. Toda vsi ne verjamejo, da je lepa dama iskrena glede tega, da je vse na njej naravno.

Kdo bi si takrat mislil, da je njena lepota pravzaprav neminljiva? foto: Profimedia

Milijoni za lepotne operacije?

Nekateri mediji so se že razpisali o njeni lepoti, za katero namigujejo, da je rezultat lepotnih posegov, ki jih ni bilo malo. Prah je še posebej dvignila njene fotografije, ki so jo uporabili v reklamni akciji za nek tajski lepotni salon, saj je Apasra v kratki oblekici ciklamne barve in z neverjetno mladostnim obrazom videti kot 20-letnica, če ne celo najstnica.

Apasra svojo lepoto pripisuje materi naravi.

Njen menedžer je potrdil, da so fotografijo računalniško obdelali, vendar pa je ob tem, kot že večkrat, poudaril, da je Apasri plastična kirurgija popolnoma tuja. 

Skrivnostna dama trdi, da je vse na njej naravno.

»Apasra je šele pred kratkim prvič v življenju preizkusila likalnik za lase in vzhičena ugotovila, da so njeni lasje lahko tudi ravno. Lepoto dolguje zdravemu načinu življenja, kvalitetni prehrani in temu, da nikoli ne gre na sonce, ne da bi se najprej namazala s kremo, ki ima visok zaščitni faktor,« pravi menedžer.

Ljudje ne morejo verjeti, da ni imela nobenega lepotnega posega. foto: You tube

prejšnji članek
Zvezdnica Harryja Potterja preživela romantičen večer
Svet slavnih
Zvezdnica Harryja Potterja preživela romantičen večer
naslednji članek
Veljala je za eno najlepših žensk na svetu ...
Svet slavnih
Veljala je za eno najlepših žensk na svetu ...