Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oriana in njen Matic na ultrazvoku videla ...

26. 2. 2016; 11.47
Avtor: Carmen Leban/revija Zvezde
190mv

Matic Ajdič in Oriana Girotto foto: Mare Vavpotič - KMA

Nekdanja televizijska voditeljica, novinarka in vsestranska estradnica Oriana Girotto kar žari od sreče.

Da je že nekaj let srečno zaljubljena v glasbenika Matica Ajdiča, ni nič novega, letos pa bosta svojo ljubezen okronala tudi z otrokom. »Nosečnost me napaja z energijo in gotovo ne spadam med tiste ženske, ki bi ta čas povečini počivale ali celo preležale. Z Maticem sva že kmalu po tem, ko se je začel najin partnerski odnos, spoznala, da sva si usojena. Bitjece, ki zdaj raste v meni, nama je v neizmerno veselje. Sina sva pred dnevi že lahko občudovala tudi na ultrazvoku, in takrat sva se odločila, da sliko objaviva na Facebooku in svojo srečo deliva tudi z drugimi.« Bratca je vesel tudi Orianin 13-letni sin Aleks, ki se ji je rodil v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo.

Oriana se ni nikoli obremenjevala s stereotipi. Vedno je poslušala svoje srce in ne tega, kako se bo na njene zveze, najprej s 34 let starejšim Borisom in potem z mlajšimi moški, odzivala okolica. Ko se je njeno srce ogrelo za sedem let mlajšega Matica, se s tem ni obremenjevala. Vsi, ki so njuni zvezi napovedovali kratek čas trajanja, so se zmotili.

Postavna Italijanka, ki prihaja iz Benetk in je po mami Slovenka, kljub nosečnosti ne počiva kaj dosti.

Matic pa ni prvi fant, ki je mlajši od Oriane, saj je bila nekoč v zvezi tudi s 13 let mlajšim Branetom Benedettom, osem let mlajši pa je bil Gianni Poposki, vodja slovenske metal skupine Noctiferia. Ta jo je navdušil za metal glasbo, ki jo je, kot pravi, vedno nosila v sebi, a te želje potem mnogo let ni spustila na plan. Zdaj je naklonjena rokovski glasbi in prepričana je, da bo tudi deček, ki raste v njej, pravi mali roker. Je pa Oriana nadvse ponosna na 13-letnega sina Aleksa, ki že vrsto let kaže svoje umetniške sposobnosti. Sodeloval je pri opremljanju animiranega filma, nastopil v ljubljanski Drami, zelo je navdušen nad glasbo. Sicer pa se Aleks, ki je zelo lepo vzgojen fant, odlično razume tako s svojim očetom Borisom kot z Maticem, s katerim sta takoj postala prijatelja.

Postavna Italijanka, ki prihaja iz Benetk in je po mami Slovenka, kljub nosečnosti ne počiva kaj dosti. »Vse odkar sem v zvezi z Maticem, sem sestavni del glasbene skupine San Di Ego, pri kateri sem zadolžena za odnose z javnostjo in obiskovalka njihovih koncertov. Pred nami je pomemben dogodek, saj se nam je letos uspelo uvrstiti na slovenski izbor za Emo 2016. Pesem je dobra, zato upamo na dobro uvrstitev.«

prejšnji članek
Maska s kurkumo, ki vas bo pomladila in gubice zgladila!
Moda&Lepota
Maska s kurkumo, ki vas bo pomladila in gubice zgladila!
naslednji članek
Po tem, kar boste videli, boste ostali brez besed!
Življenjski slog
Po tem, kar boste videli, boste ostali brez besed!