GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BB: Dalibor jo je otipaval, zdaj pa ...

7. 3. 2016; 08.11
Avtor: mv
Dalibor Brajdić- foto 14

Dalibor ima skrivno nalogo, ki mu jo je dodelil Veliki brat, s katero straši po hiši in si nabira sovražnike. foto: Pro Plus

Dalibor Brajdič, 34-letni Rom, ki ga lahko gledamo v Big Brotherju, je trn v peti vedno več sostanovalkam.

Če se je takoj prvi dan zapletel v prepir z Alenko, je zdaj stopil še na žulj Mirele. Njegova naloga je, da se mora zameriti tekmovalcem, ki o tem nimajo pojma, Alenka pa je priznala ne le, da ji gre na živce, ampak se ga s preostalimi dekleti celo bojijo.



Dalibor
je nalogo, ki mu jo je naložil Big Brother, vzel zelo resno. Do konca minulega tedna se je moral namreč zameriti svojim sotekmovalcem. Če mu je to uspelo, pa mu bo dodeljena imuniteta in ta teden zagotovo ne bo zapustil hiše.

Alenka je priznala, da se s preostalimi dekleti bojijo Daliborja in njegovega strašljivega obnašanja.

Štiriintridesetletnik se je že takoj prvi večer zapletel v prepir z Alenko, saj je otipaval njeno zadnjico, zdaj pa je na piko vzel še Mirelo, ki je bila že brez njegovih pripomb na robu živčnega zloma. Novomeščanki je očital, da je prišla v šov le po seks, in jo okaral, ali ni pomislila na to, kaj si bosta o njenem obnašanju mislila njena sinova. To jo je tako vrglo iz tira, da se je začela histerično dreti najprej nanj in se nato zapletla še v prepir z Almo, ki ji je želela dati le nasvet. »Ne boš ti meni dajala nasvetov pri 20 letih. Boš morala še malo žgancev pojest,« ji je zabrusila Mirela, Alma pa si je šla živce shladit ven na cigareto. Vmes sta že pozabili, da se je vse skupaj začelo z Daliborjevimi provokacijami.

Alenka je priznala, da ima Dalibor morilski pogled ter da se ga boji. foto: Pro Plus

Čeprav se zdi, da je Mirela trenutno glavna tarča Daliborja, ki ga je doletela neprijetna naloga, da mora svoje sostanovalce pripeljati do roba panike, je 34-letnik še vedno precej osredotočen na svojo prvo »Big Brother ljubezen«, Alenko. Pred dnevi je po tem, ko je zapustil spovednico, stopil do nje in jo napadel: »Obnašaj se kot normalna ženska. Nisi za nič sposobna.« Nato je pograbil njen kovček in po stanovanju razmetal njena oblačila. Alenka in preostali tekmovalci so bili šokirani; Celjanka je Big Brotherju pozneje zaupala, da je Daliborjevo obnašanje strašljivo. »Obnaša se nenormalno. Zmerja vse preko vsakih meja. Ima morilski pogled. Punce se ga bojimo,« je priznala. Koliko časa bo Dalibor še prenesel pritisk »zlobneža« in ali bo za svoje neznosno obnašanje na koncu le nagrajen z imuniteto?Njegovo obnašanje je strašljivo



prejšnji članek
Ideje, ki vas bodo presunile
Življenjski slog
Ideje, ki vas bodo presunile
naslednji članek
Kljub orgazmu nepotešena
Odnosi
Kljub orgazmu nepotešena