Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska lepotica to skriva, a smo izvedeli!

17. 3. 2016; 10.14
Avtor: Sonja Javornik
iris mulej

Iris za zdaj novice ni želela komentirati, vendar je informacija, da je noseča, prišla iz zelo zanesljivega vira. foto: Mediaspeed

Iris Mulej je menda noseča! Lepotička se nam ni javila, saj očitno informacije še ni pripravljena komentirati, a iz zaupnih virov smo izvedeli, da naj bi bila v drugem mesecu nosečnosti.

Štiriintridesetletna Iris je že nekaj časa v srečni zvezi z Admirjem Barčićem, atraktivnim in postavnim moškim, ki je zaradi svojih delovnih obveznosti že nekaj časa v Črni gori. Iris zato v zadnjih mesecih ves čas potuje tja, kjer se udeležuje tudi prestižnih prireditev – nekaterih za zabavo, drugih pa tudi delovno; posnela je že kar nekaj reklamnih fotografij. A očitno se profesionalno ne bo več dolgo nastavljala fotografskemu objektivu, saj se bo njen sicer izjemno ozek pas razširil.

Postavna manekenka naj bi bila v drugem mesecu nosečnosti.

ŽELI POSTATI MAMICA

Iris je večkrat povedala, da si želi nekoč postati mama, vendar je do zdaj dajala prednost karieri. Imela je več zelo resnih zvez, vendar očitno niso bile tako stabilne, da bi se odločila za materinstvo. Mnogi so pričakovali, da bo s prejšnjim fantom Danielom Utješanovićem stopila pred matičarja, saj sta bila videti kot pravljičen par, pa še sodelovala sta pri Bled film festivalu, vendar se je nazadnje izkazalo, da zveza le ni bila tako trdna, kot je bilo videti. Za družino pa je bila gotovo ovira tudi to, da nobeden od njiju ni imel redne službe, časi pa za projektna dela pač niso najboljši.

Mulej je že nekaj časa v srečni zvezi z Admirjem Barčićem, atraktivnim in postavnim moškim. foto: Facebook

POSTAVNI ADMIR

Iris in Admir sta se sicer poznala dalj časa. Dokler je bila Iris v zvezi, Admir ni niti pokazal svoje naklonjenosti, ko pa je po razpadu zveze z Danielom Iris spoznavala lepe plati samskega življenja s svojimi prijateljicami, se je le opogumil. Iris se je zelo hitro zaljubila v postavnega Admirja, vendar sta imela sprva nekaj težav, saj je on delal v Dubaju, tako da nista mogla biti skupaj toliko, kot sta si želela. Ampak kjer je volja, je tudi pot, pravijo in zaljubljenca sta hitro poskrbela, da se je Admir najprej vrnil domov, potem pa je dobil delo v nam veliko bližji Črni gori, ki Iris ustreza ne samo zato, ker je z letalom lahko zelo hitro doma, temveč tudi zato, ker je tudi tam prepoznavna kot manekenka in obiske pri dragem lahko združi s poslovnimi obveznostmi.

V teh dneh je Iris menda spet pri svojem dragem v Črni gori. foto: Facebook

prejšnji članek
Prespite v hotelu iz kriminalke
Življenjski slog
Prespite v hotelu iz kriminalke
naslednji članek
Slavni pevec tik pred nastopom umrl!
Svet slavnih
Slavni pevec tik pred nastopom umrl!
#obraziavenija
obraziavenija