kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jurij Zrnec ločen, a še vedno ...

24. 3. 2016; 06.36
Avtor: A.C./revija Zvezde
jurij zrnec igralec tony

Jurij Zrnec foto: Šimen Zupančič

Jurij Zrnec ni samo odličen igralec in voditelj, temveč tudi predan očka svojima hčerkama Leni in Loli.

Čeprav sta se s Sabino Kogovšek ločila, s hčerkama preživi veliko časa. Deklici pa ga znata oviti okoli prsta. Leni je nedavno gledala Emo in še posebno ji je bila všeč superfinalistka z vijoličastimi lasmi Sara Briški Cirman, ki si je nadela umetniško ime Raiven. Saro je skoraj kap, ko jo je dan po Emi poklical Jurij in ji povedal, da je njegova Leni čisto navdušena nad njo.


Jurij Zrnec je z veseljem ustregel svoji hčerki Leni in jo pripeljal na srečanje z Raiven. Seveda pa je bila zraven tudi mlajša Lola.

»Povedal mi je, da hčerka ne more in ne more nehati govoriti o meni in da si je nekajkrat pogledala mojo pesem ter me prosil, ali bi se z deklico lahko srečala. Potem ko sem si opomogla od presenečenja, sem mu z veseljem ustregla in srečali smo se na pijači. Leni mi je prinesla risbico, ki jo je sama narisala, na njej pa so bili verzi iz pesmi in dobre želje. Prinesla mi je tudi rožico, me ves čas objemala in govorila kot navita. Zaupala mi je, da tudi sama hodi na pevske vaje in h gimnastiki,« se Sara spominja prijetnega srečanja. Pevka je vesela, da so njeni oboževalci tudi otroci. Seveda pa jo je zanimalo, kako je tak igralec, kot je Jurij, ki ga je oboževala od nanizanke Naša mala klinika in ga zelo spoštuje, dobil njeno telefonsko številko. Pri tem je imel prste vmes Klemen Slakonja, ki je Juriju z veseljem priskrbel številko. Dobro uro trajajoče srečanje je minilo, kot bi mignil, Raiven pa se je že posvetila drugim obveznostim. Dogajanje po Emi se je malo umirilo, sama je uspeh praznovala po festivalu, dan po njem pa so šli z najožjimi družinskimi člani še na slovesno kosilo.

prejšnji članek
42-letni Petri Kerčmar je takrat Uroš ...
Svet slavnih
42-letni Petri Kerčmar je takrat Uroš ...
naslednji članek
ABC alergij
Zdravje
ABC alergij