Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na plaži ujeta v intimnih trenutkih!

23. 3. 2016; 07.08
Avtor: K.A.
Orlando in Katy

Nista se ozirala na vedno prisotne paparace.

Nekaj časa sta svojo ljubezen skrbno skrivala, v zadnjem času pa se ljubita javno.

Hollywoodski igralec Orlando Bloom in glasbenica Katy Perry sta v zadnjem času neločljiva. Strastna zaljubljenca sta si nedavno privoščila romantičen vikend, ki sta ga preživela v sončnem Malibuju. Paparaci so ju zalotili sredi intimnih trenutkov, ko sta se predajala vročim strastem in poznim sončnim žarkom. "Vse kaže, da njuno razmerje postaja vse bolj resno in da sta sedaj tudi uradno par," je za E! News dejal neimenovani vir. "Katy ga že nekaj časa pred svojimi prijatelji predstavlja kot svojega novega fanta. Najbolj ji je všeč, ker je Orlando tako zelo prizemljen in čisto nič zvezdniški."



Kako zelo resno je njuno razmerje pa priča tudi podatek, da naj bi si že izmenjala ključe svojih domov. "V zadnjem času sta neločljiva. Orlando pa je sedaj Katy zaupal ključ svojega stanovanja, da lahko pevka kadarkoli pride v njegovo razkošno newyorško domovanje," je še dodal vir.

Sedaj sta tudi uradno par.

Orlando Bloom ima iz zakona z manekenko Mirando Kerr 5 letnega sina Flynna. Katy pa nikoli ni skrivala, da si želi družino in da se je pripravljena za nekaj časa odpovedati celo svoji uspešni glasbeni karieri.

prejšnji članek
Premagajte nespečnost
Zdravje
Premagajte nespečnost
naslednji članek
Prednosti in pasti priljubljenih diet
Zdravje
Prednosti in pasti priljubljenih diet
#nasazenazenska
nasazenazenska